LinnThereseDagsland -

Dagen vår: time for time

  • 20.04.2017 kl. 19:02

Etter at vi ble foreldre har hverdagen vår forandret seg en god del, derfor tenkte jeg det kunne være gøy å følge oss en hel dag - time for time. Jeg tok derfor bilder og noterte gjennom hele gårsdagen, og nå skal dere få resultatet! Dette er det vi gjør i løpet av en dag. Christopher hadde forresten fri fra jobb i går, og dermed fikk vi masse tid sammen! Juhuuu!


08:30

Gårsdagen startet med amming, som alltid. Første og siste måltid før natten foregår alltid i sengen ( i tillegg til de måltidene i løpet av natten selvsagt), og i går var intet unntak. Jeg gav derfor Dennis mat i sengen, og når vi nærmet oss slutten av måltidet gikk pappaen for å hente klær og ei ren bleie. Vi kledde på han og deretter koste litt i sengen alle tre.

09:30

Vi hadde time hos helsesøster for å veie Dennis klokken halv ti. Ettersom han har hatt gulsott i mange uker nå er det viktig å følge med på at han legger på seg slik han skal, og vi har derfor vært innom helsestasjonen en gang i uken. Vi tok av han klærne og tok på ei tørr bleie før vi la han på vekten. Jeg gikk nesten i bakken da jeg så resultatet! Hele 4355 gram! Altså har han gått opp 325 gram på ei uke, det er ikke verst. Helsesøster ble kjempe fornøyd og sa vi bare måtte fortsette slik vi gjorde.

10:30

Én time senere befinner vi oss hjemme hos mamma og pappa. Etter helsestasjonen dro vi hjemom til oss for å hente vogna slik at jeg fikk gått den daglige turen senere på dagen. Vi plasserer vogna til Dennis i garasjen til mamma før vi kjører hjem til oss igjen for å hente sommerdekkene våre.

11:30

Christopher er i full gang med å skifte dekk på bilen vår samtidig som jeg venter inne hos mamma og pappa sammen med Dennis. Det er tid for dagens andre måltid, og jeg ammer han før jeg går for å hente meg noe mat selv.

12:30

Dennis er ferdig å spise, og har sovnet i bilstolen sin. Christopher er ferdig med å skifte dekk, og er godt i gang med å vaske bilen. Selv begynner jeg å planlegge dagens første blogginnlegg. Det er likevel en stund til det vil bli publisert ettersom macen min ligger hjemme hos oss, og det kun er teksten jeg får skrevet på mobilen min. 

13:30

Dennis har våknet, Christopher er kommet inn, og vi sitter derfor bare og slapper av sammen med Milo. Kosing, leking og avslapping er stikkordene for den neste timen.

14:30

Mamma har kommet hjem fra jobb, og Christopher er derfor overlykkelig ettersom han skal øvelseskjøre med henne. Men før den tid må Dennis få mat, for han er allerede sulten igjen!

15:30

Dennis er mett, og det er tid for øvelseskjøring! I baksetet stuer Marthe, bilsete med Dennis oppi og jeg oss sammen, men Christopher og mamma sitter foran. Bakkestart, sentrumskjøring og generell kjøring er det vi øver på. Vi kjører også innom bensinstasjonen for å sjekke lufttrykket i sommerdekkene. Vi kjører rundt i godt over én time.

17:30

Vi var som sagt ute og kjørte i godt over én time, så jeg hopper over 16:30 og går rett til 17:30 - da prøver vi å få Dennis til å rape, for han har nettopp spist igjen. Men før den tid spiste vi selv. Med andre ord var alle gode og mette når klokken slo halv seks. Etter maten gikk vi ned for å skifte sommerdekkene på bilen til mamma og de. Jeg hjalp Christopher med de to første dekkene og så gjorde han resten.

18:30

Jeg begynner endelig med dagens første blogginnlegg. Da vi var ute og øvelseskjørte hentet vi nemlig også macen min. Innlegget handler om min lille skatt som endelig er blitt én måned gammel, utviklingen hans så langt og hvordan det har vært for oss å bli foreldre.


Resten av kvelden

Resten av kvelden slappet vi bare av hjemme hos mamma og pappa. Lillegutt fikk litt vondt i magen så han trengte mye nærhet. Ellers kjørte vi hjem til oss hvor vi tok en enkel kveldsmat med stekte pølser i brød før vi la oss.

Hvordan ser vanligvis en dag ut hos deg? 

9 Kommentarer

Helga Sriskantharajah

20.04.2017 kl. 19:18
Phu! Det går jammen unna når man er ung, har baby og familie :-) Jeg kjenner det veldig godt igjen selv om det er mange år siden jeg selv var i samme situasjon. Jeg er nå en gammel farmor på snart 48, voksne barn og "tomt hus" - ja bortsett fra kællen da...

Din lille Dennis er så vakker <3 Ta vare på hverandre.

Marie Oma

20.04.2017 kl. 19:37
koselig innlegg <3

Frøken Helenes verden

20.04.2017 kl. 19:59
Hærlighet så fin og så skjønn! <3 Gratulerer så masse! Har ikke vært så mye på bloggen så har ikke fulgt med, men har venta i spenning på når den lille kom :D Nyt tiden fremover!

Charlotte

20.04.2017 kl. 20:32
koselig innlegg :)

Nina c

20.04.2017 kl. 20:32
Kos :)

Jegmotverden

20.04.2017 kl. 20:43
kos, kjempe fine bilder

21.04.2017 kl. 00:34
Koslig :)

Kan eg spør kass ammeputa du bruke? Den blå som du har hatt på noen bilder og på snap idag? Er på jakt etter en god ammepute pg den ser fantastisk ut!

Linn Therese Dagsland

21.04.2017 kl. 01:18
Anonym: Ja, den ammeputen er helt fantastisk! Får gjort veldig mye samtidig ettersom jeg har hendene fri fordi den er så hard og kompakt :-D Dessverre vet jeg ikke hvor den er kjøpt ettersom jeg fikk den av ei venninne :-/ Den er blå med hvite elefanter på - håper du finner den noen plass. Jeg skal se jeg også (og høre med henne) så skal jeg eventuelt anbefale den her på bloggen om jeg finner det ut :-D

21.04.2017 kl. 17:22
Hvorfor legger du ut bilder der brystvorta synes? Og deler seriøst ALLE detaljer fra livet deres? Det hadde jeg aldri turt, og ikke hadde jeg sett meningen i det heller..

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits