LinnThereseDagsland -

Min nye livsstil!

  • 18.04.2017 kl. 15:45

sjokoladesausen kan kjøpes her // jordbærsausen her // Proteinpannekake-pulveret her // sukrinmelis her

- M Y   B R E A K F A S T -

Nå er det under to uker igjen til jeg kan begynne med styrketrening! Herlighet som jeg gleder meg. Men selv om jeg ikke kan trene styrke før seks uker etter fødselen går det absolutt an å gjøre noe med kostholdet og gå turer. Til nå har det vært en del kos, men fra og med i dag skal jeg prøve å få til én tur hver dag, og spise sunnere. Så får vi se om jeg klarer dette målet! Det blir spennende.

Frokosten i dag ble derfor seende slik ut! Proteinpannekake med sukker- og kalorifri sjokoladesaus, jordbærsaus og sukrinmelis! Mmm... Selv om det er sunt trenger det absolutt ikke smake ille. Gleder meg til min nye livsstil!

// innlegget inneholder annonselenker

3 Kommentarer

Jegmotverden

18.04.2017 kl. 15:57
nam <3

liveterherlig93

18.04.2017 kl. 20:49
ser god ut:)

Irene

18.04.2017 kl. 22:58
Det hørtes knall godt ut :D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits