LinnThereseDagsland -

Er det mulig - dette skjer hver gang!?

  • 17.04.2017 kl. 21:35

Mamma og lillesøster er på besøk hos meg. Vi sitter inne og ser ut av stuevinduet samtidig som jeg ammer lille Dennis. Solen skinner og det er helt blå himmel! Vi bestemmer oss for at vi bare er nødt til å gå tur etter at Dennis har spist ferdig. Så, når han er ferdig kler vi på oss alle mann, pakker han ned i vognen og begynner å trille. Milo er også med!

Vi går et lite stykke. Kikker på husene vi passerer, barna som leker og noen som griller. Fuglene kvitrer i trærne og jeg får skikkelig vårfølelse. Helt til jeg plutselig kikker opp mot himmelen som nettopp var klar og blå!

Tror dere ikke mørke skyer er på vei mot oss i full fart. De var ikke engang grå - de var svarte! Den en gang så blå himmelen er plutselig ikke å se, og før vi visste ordet av det forsvant solen også. Vi bestemmer oss likevel for å gå litt til. For vi har nesten så vidt komt oss ut dørene.

Etter noen minutter gløtter mamma tilfeldigvis opp på de svarte skyene som var et godt stykke vekke fra oss forrige gang. Vel, nå var de rett over oss, og bare et minutt og to senere begynner det å hølje ned! Snakk om drastisk værskifte! Jeg river regntrekker ut av posen, og trekker det over vogna så fort at jeg ikke legger merke til at det er på vrangen. Ikke før etterpå i hvertfall.

Samtidig som vi halvspringer hjemover gløtter vi på smilebåndet. For slik er det nemlig hver eneste gang jeg og mamma er ute på trilletur sammen. Solen stråler og det er nydelig vær. Vi planlegger den turen, og får såvidt komt oss hundre meter av gårde før regnet høljer ned. Haha, er det mulig. 

En god latter, løpetur og utendørsdusj senere er vi endelig hjemme, og kan sette oss ned i sofaen med godt humør - til tross for dårlig vær!

3 Kommentarer

Marie Oma

17.04.2017 kl. 22:02
haha, så typisk vestlandet...! Fine bilder da :D

Nina c

17.04.2017 kl. 22:13
<3

Charlotte

17.04.2017 kl. 22:16
fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits