LinnThereseDagsland -

Hjemmevideoer fra fortiden!

  • 17.04.2017 kl. 19:30

De to siste dagene har vi virkelig reist tilbake til fortiden! Vi koblet VHS-spilleren til tv vårt her hjemme, og har snurret en hel haug av gamle hjemmevideoer. Mamma og de kom også på besøk, og så har vi sittet og sett på hjemmevideoer fra morgen til langt på natt. Tiden løper virkelig avgårde, og det er så morsomt å se tilbake på. Spesielt nå som jeg har fått et lite barn selv også! Da ser man liksom hvor mye gøy vi har i vente de neste årene.

Bloggen har derfor blitt satt litt på vent, men nå er jeg tilbake igjen! Christopher er på jobb, besøket er gått hjem, og jeg skal derfor bruke resten av kvelden på å gjøre bloggarbeid! Juhu. Vi prates senere i kveld eller i morgen - nå vil Dennis ha mat!

3 Kommentarer

Jegmotverden

17.04.2017 kl. 19:51
så fint bilde av dere to <3

liveterherlig93

17.04.2017 kl. 20:26
<3

stuffix312

18.04.2017 kl. 03:08
Så utrolig fint bilde av deg og sønnen din Dennis, Linn Therese. Kjekt at gamle minner blir tatt frem igjen ::) Ønsker dere alle en fantastisk uke :D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits