LinnThereseDagsland -

Ukens spørsmål #16

  • 16.04.2017 kl. 17:16

Hva er din beste treningsøvelse på å få vekk disse håndtakene bak på ryggen ? :) Midt på ryggen hvis du skjønner hvor jeg mener :D

Nå er disse "håndtakene" fett, så eneste måten å få dem vekk på er ved å få lavere fettprosent. Det går heller ikke an å punktforbrenne, så det er egentlig det samme om du trener rygg, kondisjon eller bein. Når det er sagt har jeg skrevet om mine favoritt ryggøvelser i dette innlegget.

Så fin <3 Hva bruker du til "fyll"?

Jeg bruker polyestervatt til fyll i babynestene!

Jeg er blitt hekta på fødeavdelingen! Husker du skrev et innlegg om at dere hadde meldt dere på men at de ikke filmet akkurat deres sykehus. Jeg lurer på hva motivasjonen for å delta er, og om man får noe for å delta? Jeg er ikke gravid selv, bare veldig nysgjerrig:) (på ingen måte ment dømmende, jeg synes det er flott at folk lar seg filme slik at denne type program kan lages)

Min "motivasjon" er egentlig bare at jeg får fødselen min dokumentert. Jeg får den på film, noe som vil være veldig gøy å se tilbake på i ettertid! Det er overraskende hvor mye man glemmer etter en fødsel.

Liker svært godt de bodyene med utformingen du har på det bildet med hvit body og to bukser. Visste du at halsen på disse er formet slik fordi du kan brette bodyen over skuldrene og nedover kroppen til barnet?

Åh, det var jeg faktisk ikke klar over, så tusen hjertelig takk for tips!

Lurer på hvilke ammetopper/singletter du bruker? Noen du liker bedre enn andre?

Jeg har kun prøvd de fra h&m, og liker egentlig de veldig godt!


Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

4 Kommentarer

liveterherlig93

16.04.2017 kl. 18:06
<3

17.04.2017 kl. 05:14
Elsker disse ukentlige spørsmålene 😍

Jegmotverden

17.04.2017 kl. 14:26
Bra svart på spørsmålene :D

17.04.2017 kl. 15:51
Hei :-)

Når kommer spørsmålsrunden dere skulle ha på video? Der vi lesere stilte dere spørsmål :-)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits