LinnThereseDagsland -

Barnevakt for første gang!

  • 15.04.2017 kl. 12:14

I går kom den store dagen! Dennis var 3 uker og 5 dager gammel da mamman og pappan hans bestemte seg for å dra på date for første gang etter fødselen. Mormoren hans skulle være barnevakt. Jeg hadde pumpet meg på forhånd, og selv om det var litt utfordrende å være borte fra han i tre timer var jeg egentlig sikker på at det kom til å gå fint.

Christopher og jeg dro på kino og så Fast and Furious 8 - en film jeg absolutt anbefaler alle å se. Den var ekstremt god, og jeg tror faktisk det må være min favoritt av F&F-filmene så langt. 

Jeg hadde mobilen på vibrasjon, og hadde bedt mamma om å sende meg melding hvis det var noe. Mobilen ble sjekket flere ganger underveis i filmen, men til min store lettelse var det ingen nye meldinger i varslingsvinduet. Tre timer etter at vi forlot dem alene kom vi tilbake igjen, og det var virkelig godt.

For selv om det var litt utfordrende å gå fra han må jeg innrømme at det var veldig godt å savne han litt også. Jeg visste jo at han var i gode hender.

 

Mens vi var borte hadde de gått tur, drukket opp all morsmelken jeg hadde pumpet (100 ml) fra flaske, sovet og kost masse.

Hvordan gikk det da du hadde barnevakt for første gang? Hvor gammel var barnet, og hvor lenge var du borte?

6 Kommentarer

Jofrid

15.04.2017 kl. 12:20
Va oppe i bergen ein tur når hu va 6 uker ca. Overnatta hos vennene mine som eg va hos. Va heilt jævlig for låg å grein heile festen 😂 mamma å pappa som hadde na for A følte seg ikkje komfortabel nok til å ha hu aleina. Går bedre og bedre for kvar gong da heldigvis

Charlotte

15.04.2017 kl. 12:20
så koselig for dere :)

liveterherlig93

15.04.2017 kl. 12:57
<3

Malei

15.04.2017 kl. 13:52
Her er lille 4 mnd å hadde aldri klart å være borte fra hun, synes det er for tidlig 😊

Vendelin

16.04.2017 kl. 00:16
Her var jeg borte fra S når hun var 4 uker gammel, var utrolig godt selv om man vil helst være med lille! men viste at hun var i trygge hender :)

20.04.2017 kl. 21:36
Hadde barnevakt første gang når eldste var 8 måneder .. har to stk og jeg hadde aldri klart å dra fra mine når de var så små, men alle er vi ulike

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits