LinnThereseDagsland -

Planen for sommerferien!

  • 14.04.2017 kl. 17:00

Gjett hva jeg endelig kan si? Vi har lagt planen for sommerferien klar! Juhu. Det føles så deilig å vite akkurat hva vi skal. For før vi bestemte oss var vi innom ekstremt mye forskjellig. Der i blandt campingtur til Sverige, kjøre ned til Kroatia, reise til syden og bo på hotell og sikkert en del andre ting som jeg allerede har glemt... Ammetåken, vet dere. Haha, men det spiller ingen rolle. Det viktigste er at jeg huske hvor vi faktisk skal.

Og det er Spania! Vi har leid oss leilighet der nede i tre uker! Det kommer til å bli så deilig. Vi reiser sammen med foreldrene og besteforeldrene mine, og vi gleder oss masse alle sammen.

Leiligheten ligger i Torrevieja i sør-øst spania. Jeg skal ikke si det helt sikkert, men jeg tror faktisk aldri jeg har vært der før. Akkurat slik jeg liker det! Da er det masse å oppleve. Vi kan selvsagt ikke dra på utflukter i hytt og pine nå slik vi har vært vandt med tidligere, men jeg er sikker på det kommer til å bli en helt fantastisk tur likevel.

Nå skal vi jo faktisk på vår første ordentlige familietur. Min nye, lille familie. Christopher, Dennis og jeg. Den første av uendelig mange ferier - og jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg.

Bildene i innlegget er fra leiligheten og området rundt! Ser frem til å oppleve dette stedet i virkeligheten også, og ikke bare drømme meg bort i bildene. Har du vært i Torrevieja før? Har du eventuelt noen reisetips til oss?

6 Kommentarer

liveterherlig93

14.04.2017 kl. 17:27
så kos:)

Pernille

14.04.2017 kl. 17:30
Det hørtes veldig deilig ut, og så fint det er nede i Spania - ut ifra det jeg har sett på bilder, men aldri vært der selv :) Her i sommer har jeg ingen ferieplaner, men finner vel på noe helt sikker :)

Jofrid

14.04.2017 kl. 20:45
Har leilighet i torrevieja er der flere gonger i året :)

Lisa

14.04.2017 kl. 21:36
Mine foreldre har leilighet i alfaz del pi ( nær albir i alicante) og vært der mange ganger. Kan anbefale på det sterkeste å ta en kjøretur utenfor torreveja for å dra på strendene rundtomkring eller bare utfluktene og sånt man kan dra på. Var i fjor sommer der igjen og valgte å dra til torreveja dagen før vi skulle dra hjemover. Kjørte da helt fra leiligheten og til et hotell i byen nær flyplassen og dro til en venninne av meg som var der nede sammen med hennes slekt. Er ikke lang kjøretur. vi brukte ca 1,5 time til torreveja. Ellers er det et utrolig bra kjøpesenter i torreveja ,primark! en av de største primark butikkene og sykt billig.

Anonym

14.04.2017 kl. 22:26
Åå heldige! Var i Alicante for et par uker siden 😍😭

Unni

27.04.2017 kl. 16:10
SÅ deilig. Koselig med familietur:)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits