LinnThereseDagsland -

Galskap og påskefrokost!

  • 13.04.2017 kl. 18:08

Tradisjonen tro var det påskefrokost hjemme hos mamma i dag. Kjempe koselig! Denne frokosten føles som den ikke kan bli bedre hvert eneste år, men jammen er det et enda større utvalg året etter. Det er nesten ikke til å tro. Bare se på alt vi hadde å velge mellom til de nystekte baguettene, og ikke minst kjeksen med ost til dessert. Mmm! Dessert til frokost er jammen ikke hverdagskost.

- lillegull sov i vuggen sin mens vi spiste -

Ellers er ikke denne frokosten for alle. Vi blir nemlig en gjeng med galninger rundt så mye deilig mat. Eller galne er vi vel egentlig alltid - men med et slikt matutvalg blir det bare enda verre. Her lager vi briller av fårepølse, tvangsmater og har alle mulige samtaler rundt frokostbordet. Etterfulgt av de verste brølelatrene du kan tenke deg. Selvsagt med litt grisesnøfting inni mellom! Så, det nytter ikke å være fin på det om du skal spise med oss. Det har heldigvis Christopher forstått for lenge siden, og han er ikke bedre selv. Dermed glir han rett inn i familien. 

Og med det ønsker jeg dere alle en fantastisk god påske!

3 Kommentarer

liveterherlig93

13.04.2017 kl. 18:14
så koselig:)

fine bilder <3

Pernille

13.04.2017 kl. 18:47
Fine bilder, og så koselig å være sammen om sånt :)

Anette Vedøy

13.04.2017 kl. 20:29
Så koseleg! :D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits