LinnThereseDagsland -

Bildene som ikke kommer på bloggen!

  • 12.04.2017 kl. 22:20

De siste månedene har jeg fått veldig mange nye lesere, så da tenkte jeg det kunne være på tide å tipse dere om snapchaten min igjen! Jeg har nemlig åpen my story. Noe som betyr at dere kan følge meg på snapchat ved å se my story-bildene mine, men ikke sende meg private snapchater. Dette er noe jeg har holdt på med i rundt et år og har et par hundre følgere der allerede.

Men nå som jeg har fått så mange nye lesere, og en av dere i tillegg spurte hva jeg het på snapchat for en liten stund siden, er det på tide å dele brukernavnet mitt igjen. Så, hvis du ønsker å følge meg på snapchat kan du legge til linnthereseee!

I innlegget her ser du noen eksempler av bilder jeg publiserer på snapchat. Som dere ser går det mye i babybilder, men jeg prøver å variere litt inni mellom. Her legger jeg som regel også ut resultater av veiinger og blodprøver før det kommer på bloggen, og deler mye mer av hva vi gjør på om dagene. Jeg kommer også til å dele snaper fra trening når jeg endelig kan begynne å trene igjen om litt under 3 uker.

Følger du meg på snapchat?

5 Kommentarer

Becca Alexandra

12.04.2017 kl. 22:30
Så mange herlige bilder! Nydelig sønn du har <3

Nina c

12.04.2017 kl. 22:32
Koselige bilder :)

12.04.2017 kl. 23:56
Så mange fine bilder . Ja jeg følger deg på Snapchat og Instagram
Mer nettmobbing. (Dette har ikke jeg skrevet)

Anette Vedøy

13.04.2017 kl. 13:40
Så koselege bilete! Eg følger deg ikkje, men kanskje eg å begynne med det, så får eg oppdatering frå deg oftere enn det som kjem på bloggen? :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits