LinnThereseDagsland -

Dennis sitt første påskeegg!

  • 12.04.2017 kl. 12:38

For noen begynte påskeferien på fredag som var, men for de aller fleste starter den i dag! Det er vel også i dag, eller egentlig i morgen, påsken egentlig begynner også! I den anledning har Dennis vært så heldig å få sitt aller første påskeegg. Hvem hadde trodd det? At han skulle få påskeegg når han bare er 3 uker gammel. I hvertfall ikke jeg. Så dere kan jo tenke dere hvor overrasket, glad og takknemlig jeg ble på Dennis sine vegne da mormoren hans kom med et stappfullt påskeegg (som faktisk var så fullt at tre av tingene ikke kunne ligge inni.

På bildet over her tester han ut den ene leken han fikk. Ellers inneholdt påskeegget enda en lik kos som han har fra før (det er ganske greit å ha mange, så slipper det å bli så mye styr med vasking eller hvis vi skulle miste den), en mam smokk 0-2 mnd som faktisk er den eneste smokken han liker. Den forrige vi har er med en elefant på, så det var veldig greit å få en blå kanin også! Et nydelig stelleteppe med blå kaniner på, en tre pakning med store kosekluter og to nydelige bodyer i størrelse 6 mnd. Ellers var det også en kos han skal ha liggende hos mormoren sin tilfelle han glemmer sin egen hjemme.

Heldige lille Dennis!

4 Kommentarer

liveterherlig93

12.04.2017 kl. 12:41
koselig:)

Anette Vedøy

12.04.2017 kl. 15:23
Så heldig han er! Og for ei snill mormor! God påske :D

Pernille

12.04.2017 kl. 17:27
Så heldig han er som fikk så fine ting i påskeegget sitt :)

15.04.2017 kl. 08:19
Petit bateau er ekstremt små i strl, datteren min er 14 mnd men bruker strl 36 mnd i pysjen sin derfra. Ville åpnet de bodyene og sjekket om du ikke allerede har gjort det :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits