LinnThereseDagsland -

Alt går ikke etter planen!

  • 10.04.2017 kl. 20:08Er det én ting jeg har funnet ut nå etter at jeg har fått baby så er det at ting absolutt ikke går etter planen. På bildet over her for eksempel, da skulle Christopher, Dennis og jeg ta koselige familiebilder til bloggen. Vel, Dennis begynte å grine. Han var sulten, og dermed utrøstelig. Jeg ble frustrert over at jeg ikke klarte å roe han, og Christopher sto ved siden av uten å vite hva han skulle gjøre samtidig som han syntes det var flaut at vi sto oppstilt her med kamera på stativ foran oss, og en baby som gråt.

Med andre ord er det ikke like lett å ta bloggbilder lenger! Noe annet som heller ikke er lett akkurat nå er å blogge. Macen min har nemlig takket for seg! Jeg ble så lei meg, men nå har jeg jo faktisk hatt den i ganske mange år, så jeg visste vel at det snart var tid for å ta farvel. Håper likevel at jeg får fikset den ganske snart så jeg slipper å måtte kjøpe en helt ny. Krysser fingre, tær og alt jeg har!

I mellomtiden håper jeg dere er litt tålmodige med meg!

3 Kommentarer

liveterherlig93

10.04.2017 kl. 20:13
ikke greit si :) <3

siri

10.04.2017 kl. 22:11
Ja det merke eg bare på søstra mi. Kommer aldri på tiden, for den lille plutselig er sulten eller trøtt. Så her går det på hennes premisser.

Guro

11.04.2017 kl. 09:53
Jeg smører meg inn med tolmodighet, Linn Therese.

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits