LinnThereseDagsland -

Must have til babyen nå i påsken!

  • 08.04.2017 kl. 14:31

Å ha flere forskjellige smokkelenker i ulike farger er noe jeg ikke angrer et eneste sekund på. For det første er det supersøtt og for det andre blir smokkelenken plutselig en del av antrekket i stedet for å bare være i veien. Nå som det er påske for eksempel - går Dennis med ei gul smokkelenke. Han ligner en liten påskekylling, hihi, så utrolig søt.

Det kjekkeste av alt må nesten være at jeg i tillegg har lagd disse smokkelenkene hans selv. Og dersom du også ønsker deg ei smokkelenke, kan jeg fortelle deg at jeg lager på bestilling. Du kan få akkurat den fargen du ønsker, med eller uten bokstaver, til bare 100 kroner.

Hele utvalget av smokkelenker finner du på facebooksiden min her, mens påskesmokkelenkene ser du bilde av i dette innlegget. Da kan du altså velge mellom hjerter eller stjerner! Men du kan også få bokstavperler istedenfor tre-perlene! Send meg en melding på facebooksiden min eller legg igjen en kommentar hvis du ønsker å bestille.

Hva synes du om påske-smokkelenkene?

3 Kommentarer

liveterherlig93

08.04.2017 kl. 14:33
søt :)

Julie - Når 3 blir 5

08.04.2017 kl. 20:18
Åh, de var fine <3 er bare redd for perler i nærheten av babyer? Hva skjer om de får de i halsen eller noe?

Linn Therese Dagsland

08.04.2017 kl. 20:51
Julie: Jeg fester dem veldig, veldig godt nettopp fordi det er babyer som skal ha dem i nærheten av seg til enhver tid. Derfor er det veldig liten sjanse for at barnet kan få perlene i halsen, men som alt annet med små barn må man selvsagt passe på. :-)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits