LinnThereseDagsland -

Sniktitt på dåpsdekorasjonene!

  • 07.04.2017 kl. 20:59

I dag har vi vært rundt med noen av dåpsinvitasjonene, og resten skal vi levere i morgen. I dag er det tross alt bare én måned igjen til den store dagen, og vi gleder oss kjempe masse. Jeg har planlagt denne dagen i en liten evighet, og kjøpte vel egentlig inn de første dekorasjonene for et halvt år siden. Fargene det skal gå i er blått, sølv og hvitt!

Som dere ser har vi litt av hvert, til og med blått dopapir! Haha, i tillegg til dette har vi en god del andre dekorasjoner på lur, men de får dere ikke se før den store dagen!

3 Kommentarer

liveterherlig93

07.04.2017 kl. 21:11
kos:)

Stine

08.04.2017 kl. 00:40
Veldig fint innlegg. Jeg liker bloggen din.

Jeg lurer på om du kan lage et innlegg med tanker og meninger om favoritt klær og utstyr dere har til Dennis. Feks favoritt klær som dere har som du anbefaler. Om det er vanlig body eller omslagsbody, bukse med eller uten fot eller nattis i diverse stoff? Om du orker da.

Ha en nydelig natt.

Emma Olsen

09.04.2017 kl. 11:01
Awww så herlige :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits