LinnThereseDagsland -

Den perfekte gave!

  • 06.04.2017 kl. 20:50

Tidligere denne uken var jeg så heldig å finne en pakke i postkassen min. Pakken inneholdt hjemmelagde såper som duftet deilig, en skurehanske og noen nydelige kort pent innpakket. Dere kan tro jeg følte meg heldig! Ikke bare for å få disse såpene, men fordi såpene falt så godt i smak, og jeg vet at Sansen UB har jobbet veldig hardt for å lage dem.

Sansen UB er en ungdomsbedrift her i distriktet og består av syv unge jenter. De har altså laget disse såpene helt fra bunn av, og ingrediensene er funnet her på Haugalandet. Blant annet har de brukt sand fra Åkrasanden, vann fra Førresfjorden, lyng fra Sveio og gran fra Haugesund.

Såpene er naturlige, og lages av en vegetabilsk såpemasse. Natur, miljø og gjenvinning er veldig viktig for disse jentene, så i tillegg til at såpene er vegetabilske bruker de melkekartonger for å lage dem.

Én ting er å lage såper som ser fine ut (det har de virkelig klart!), men så er det ganske viktig at man faktisk kan bruke dem også. Jeg tok derfor med meg den ene i dusjen nå nettopp for å teste ut om man lukter godt etterpå, og der må jeg si at jeg ble veldig overrasket over resultatet! Den skummer godt, føles god mot huden, man lukter kjempe godt etterpå og huden blir silkemyk. Kjæresten kommenterte faktisk at jeg luktet veldig godt i det jeg kom ut fra badet!

Derfor kan jeg med hånden på hjertet konkludere med at jeg anbefaler disse såpene på det varmeste. De lukter kjempe godt, og er laget av fem flinke, unge jenter fra Haugaland Videregående Skole. Ikke bare kan det være greit å ha slike såper hjemme hos deg selv, men de er også perfekte å gi i gave til noen du er glad i! Hva med å overraske ei venninne, eller kanskje mammaen din, med ei deilig såpe nå i påsken?

De lager også kort med bilder de har tatt selv! Noen av dem ser du over her. Det kan jo være greit å kjøpe med dersom du skal gi såpe i gave til noen! Disse to jeg har vært så heldig å få er laget av honning og sitron - og begge dem kan du være helt sikker på at lukter skikkelig godt.

Facebooksiden til Sansen UB finner du her, og der kan du også kjøpe såpene dersom du ønsker! Ellers finner du Sansen UB på kjøpesentrene her i distriktet inni mellom.

Kunne du tenke deg å prøve disse såpene?

3 Kommentarer

liveterherlig93

06.04.2017 kl. 20:58
herlig :)

Julie

06.04.2017 kl. 23:31
Hei! Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men ble bare litt nyskjerrig siden jeg følger deg på snap! :) leste for en liten stund siden at gulsotten til Dennis blir verre når du ammer, men ser ofte at du ammer på snap. Går det bra nå? :)

Ellers vil jeg bare si at jeg digger bloggen din! Stå på :)

Linn Therese Dagsland

06.04.2017 kl. 23:35
Julie: Heisann! Det stemmer. Har ikke tatt nye blodprøver enda, så vet ikke helt sikkert om gulsotten er blitt bedre - men det ser slik ut på hudfargen hans i hvertfall. Men for at han skulle bli bedre skulle vi prøve å spe ut morsmelken med litt morsmelkerstatning etter hvert måltid. Altså har jeg ammet hele tiden, men om jeg fullammer vil ikke gulsotten hans bli bedre.

Når gulsotten er borte kan jeg derimot gå tilbake til å fullamme, og slipper å gi morsmelkerstatning i tillegg. :-D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits