LinnThereseDagsland -

Skal jeg lage babynest til deg?

  • 06.04.2017 kl. 12:54

Er det noe jeg har merket at vi har fått skikkelig god bruk for så er det dette babynestet jeg har sydd til lille skatten min. Han koser seg sååå masse oppi der, og sover gjerne flere timer av gangen. Jeg regner med det er fordi han har de tykke «pølsene» så tett rundt seg at han føler seg veldig trygg. Dette er noe jeg absolutt vil anbefale alle foreldre å investere i. Det er perfekt å ha i sengen, i sofaen eller til og med på gulvet bare for at baby skal ligge litt tryggere og ha «sin egen plass».

Det er også perfekt å gi i enten babyshower- eller barselgave.

rosa med prikker  -  grått med stjerner  -  grått med prikker

brunt med stjerner  -  blått med stjerner


Jeg har fått helt dilla på å sy, så det er bare til å bestille babynest om du ønsker det! Jeg syr i hovedsak fem forskjellige typer foreløbig (de dere ser på bildet over her), men har flere stoff på lager som jeg skal prøve meg på i nærmeste fremtid, og dersom du har en eksakt farge du ønsker kan jeg selvfølgelig bestille inn det også.

Prisen for et babynest er 700,-

Da får du et trygt og godt nest med mye fyll, tykk madrass i bunnen (som kan tas ut slik at hele nestet kan kastes i vaskemaskinen når det trenger en vask), blondekant og nydelige silkebånd. Ønsker du en gulpepute i tillegg (som er veldig smart for å slippe og vaske nestet så ofte) koster det 50,- ekstra.

Dersom du ønsker å bestille kan du skrive en kommentar i dette innlegget (husk å fylle ut eposten din slik at jeg kan kontakte deg der) eller du kan sende meg en melding på facebooksiden min. Husk å skrive hvilket babynest du ønsker, eller kom med ønsker til andre farger/mønster.

Skal jeg lage babynest til deg?

3 Kommentarer

liveterherlig93

06.04.2017 kl. 16:21
når jeg får baby skal jeg spør deg <3

Anonym

07.04.2017 kl. 14:05
Har ikke behov ennå, men de var utrolig koselige. Så skjønn han som ligger oppi også :)

scorpilady

07.04.2017 kl. 14:53
Så utrolig nydelige og praktiske også, hadde knapt hørt om sånt en gang jeg. Men lenge siden jeg har vert I baby verden :-) Du er både tøff, kreativ og enormt omsorgsfull, heldig er skjønne babyen din med en slik mor ♡♡♡ jeg kommenterer ikke mye, men synes faktisk det er kjempekoz å lese mye av det du skriver, viser at det finnes mye Lykke og glede I verden også ♡

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits