LinnThereseDagsland -

Morgenstund med mageknip!

  • 04.04.2017 kl. 12:37

 

God morgen (eller nå har det vel egentlig blitt formiddag) og god tirsdag! Dagen her i hus startet med mageknip hos minstemann. Han har vært veldig mye våken i hele natt stakkars, så da klokken slo åtte sto Dennis og jeg opp. Vi fyrte i peisen og han fikk ligge i takvuggen sin mens jeg lagde meg frokost. Kosing, spising og trøsting var stikkordene for resten av morgenen.

Nå skal vi snart kle oss og deretter trille ned til sentrum. Det er nemlig åpen veiing på helsestasjonen, så da får vi benytte muligheten til å se at Dennis legger godt på seg. Får oppdaterer dere på det senere i dag.

Hvordan har morgenen din vært?

3 Kommentarer

Laura og Barabara

04.04.2017 kl. 13:43
Så søte bilder av Dennis og deg. God bedring til lillegutt! :)

liveterherlig93

04.04.2017 kl. 13:55
stakkars liten:(

Jegmotverden

04.04.2017 kl. 14:27
åhh..så nydelig gutten din er, fine bilder <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits