LinnThereseDagsland -

Ukens spørsmål #14

  • 02.04.2017 kl. 20:55

Er det lenge siden du kjøpte den elefant bamsen? :) Hvor kjøpte du den?

Den kjøpte jeg i fjor høst da jeg fant ut at jeg var gravid - på wish.

Lurer på om du vill skrive ett innlegg om "hva en trenger til en baby", om du hadde en "handleliste" på en måte?

Åh, tusen takk! Så utrolig hyggelig å høre. Det har jeg faktisk gjort, om det er utstyrsguide du tenker på? Den finner du i så fall her.

Kan eg spør koffor han ikkje skal ta pappen sitt etternavn også? :) Mulig pappaen har eit veldig "vanlig" etternavn? :)

Hans etternavn er Johansen. Det er egentlig ikke noen spesiell grunn til at etternavnet hans ble Dagsland, vi ble bare enige om at det var det vi ønsket.

Hvor har du kjøpt den mum dad me-bodyen?

Den kjøpte jeg på h&m i fjor høst!

En ting som er litt viktig å tenke på i forhold til at han har gulsott er at de barna gjerne blir slappere enn andre barn, som igjen kanskje fører til at han sovner fra maten?

Ja, dette har jeg lest masse om, og hørt fra både barnepleiere, lege og helsesøster. Men det som er så rart er at lille Dennis ikke er slapp. Han er ekstremt mye våken, og sover kun litt i mellom måltidene. Spiser godt og lenge uten å sovne når vi ammer - så er ikke godt å si. Han var heller ikke slapp når verdiene var så høye at han måtte ha lysbehandling.

Fin gutt :) Jeg bare lurer på om du har slettet kommentaren jeg skrev på innlegget om "noe av det verste jeg har opplevd" ?

Nei, jeg har ikke slettet noen kommentar, men jeg har på «godkjenning» av alle kommentarer. Derfor tar det av og til litt tid før den vises på bloggen.

Du har skrevet at man skal poteten i plastfolie i mikroovnen også er det bilde av poteten i alimuniumsfolie under? Skal man bytte?

Ja, plastfolie i mikroen, og eventuelt aluminiumsfolie etterpå (kun for utseende sin skyld, hihi, også innbiller jeg meg at poteten holder litt bedre på varmen da). Viktig at du ikke bruker aluminiumsfolie i mikroen!

Har du prøvd å pumpe deg for å se hvor mye melk du har? For her trodde jeg hun spiste godt ettersom hun kunne ligge ved brystet leenge, men etter å ha pumpet noen ganger for å se cirka hvor mye jeg hadde ble det heller til at hun fikk prøve erstatning, og da la hun bedre på seg :)

Ja, det prøvde jeg en gang i forrige uke, og fikk ut overraskende mye. 200 ml på bare én pupp uten problem! Så er «dessverre» ikke der problemet ligger. Skriver dessverre siden da hadde jeg hvertfall visst hva det var. Men er samtidig veldig godt å vite at jeg faktisk har nok melk!

Men hvordan klarer dere dere økonomisk? Leier dere eller eier dere? Hvordan fikk dere råd til å kjøpe, hvis dere eier? Har du opplevd venner som har gått fra deg etter du fødte eller etter du ble gravid? Hvor mye penger har dere brukt hittil i barneutstyr?

Vi klarer oss ganske bra økonomisk. Får hverdagen til å gå rundt som de fleste andre, hihi. Vi eier et hus som vi kjøpte i fjor høst! Etter å ha spart på bsu i flere år i tillegg til å ha god familie rundt som stilte opp som kausjonister og hjalp oss fikk vi kjøpt oss vårt første hus i så ung alder. Hm, egentlig ikke merket noe til venner som har gått fra meg, men nå har ikke jeg et helt hav av venner heller da. Har noen få, veldig gode! Ellers har jeg egentlig merket motsatt effekt. Fått flere nye venner som er i samme situasjon - altså er gravide eller har fått barn! Hvor mye penger vi har brukt på babyutstyr hittil har jeg faktisk ikke peiling på, haha!


Noe du lurer på til neste ukes spørsmål?

1 Kommentar

Erle

03.04.2017 kl. 19:02
Du skrev tidligere om vektoppgangen i graviditeten med Dennis. Jeg sliter med dette selv, lurer på hvor mye du gikk opp, og om du ble fortalt om det høye blodtrykket hadde noe å si for vektoppgangen?

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits