LinnThereseDagsland -

Barnedåp i dag!

  • 02.04.2017 kl. 18:36

I dag er Dennis akkurat to uker gammel, og det feiret vi med barnedåp! Dagen startet i kirken hvor han var veldig rolig og snill under hele gudstjenesten til tross for at han var våken mesteparten av tiden. Forresten, hvis du sitter med vidåpne øyne nå og nesten satte kaffien i halsen etter å ha lest første setning kan jeg trøste deg med at det ikke var Dennis sin barnedåp, men søskenbarnet hans, Odin, sin.

Det er ikke Dennis sin tur før den 7.mai! Selv om det er relativt tidlig det også.

Veldig gøy å bli invitert i dåp nå når Dennis snart skal døpes også. Da ser vi liksom alt med helt andre øyne! Vi får sett hvordan selve døpingen foregår, vi får inspirasjon til hva vi vil gjøre på samme måte i selskapet etterpå og ikke minst hva vi vil gjøre annerledes.

En veldig koselig dag!

9 Kommentarer

liveterherlig93

02.04.2017 kl. 18:53
han er så liten og søt, lille dennis:)

:)

02.04.2017 kl. 18:54
Hvordan gikk det i dåp da ? Tar du ingen bilder når du er med samboeren din sin familie? Føler vi bare leser om din familie. Betyr din familie mer enn samboeren din sin? Har ikke samboeren din sin familie truffet søte Dennis siden det ikke ligger bilde av de på bloggen? Stiller familien til din samboer opp for dennis? Hvorfor får vi aldri bilder fra hans familie? Virker ut som om du stiller din familie i bedre lys enn samboeren din sin familie visst du forstår. Håper du svarer

Linn Therese Dagsland

02.04.2017 kl. 19:08
:): Oi, hvor kom det fra!? Det gikk veldig bra i dåpen, men nei jeg tok ingen bilder derifra. Grunnen er ganske enkelt at det er en del i hans familie som har gitt beskjed om at de ikke vil bli lagt ut bilde av på bloggen - og selvsagt respekterer jeg det! :-)

Irene

02.04.2017 kl. 19:08
Det er jo kjempefint at dere fikk muligheten til å oppleve en dåp nå :)

Det går fort frem til Dennis skal døpes også :)

:)

02.04.2017 kl. 19:20
Nei det var jo ut ifra at det aldri er noe bilder fra hans familie. Eller bilder av gaver som du kanskje fikk når han ble født :) er bare at det virker ut som om at det bare er din familie som stiller opp siden det alltid kommer bilder fra alt du får fra din side om du forstår :) Eller om du har fått besøk av din familie så ligger jo det ute på bloggen, men vi leser aldri noe om at samboeren din sin familie har vært der :) trenger ikke alltid bilder for å si at de har vært der. Vil bare ikke tolke feil om hans familie om du forstår ? For slik som jeg har lest så er det din familie som stiller opp med forskjellige ting å 'havner " på bloggen men vi ser ingenting å hører ingenting fra hans familie :)

Linn Therese Dagsland

02.04.2017 kl. 19:41
:): Når det gjelder det med gaver legger jeg langt i fra ut bilde av alt vi får - både fra min og hans familie. At det er mest bilder fra det vi får fra min familie er enkelt og greit bare fordi vi har fått mye mer fra dem enn fra hans familie (uten at det har noe betydning) men da sier det seg selv at det blir lagt ut mer av det vi får fra familien min :-) Jeg skriver også veldig sjeldent om når vi får besøk. Familien min er innom så og si daglig - men skriver veldig sjeldent om det. At det er min familie som er på besøk de få gangene jeg skriver at vi har hatt besøk sier seg derfor selv. :-)

Eirin

02.04.2017 kl. 21:42
Er det noen spesiell grunn til at Dennis skal døpes såpass tidlig? :)

siri

03.04.2017 kl. 08:27
He he:D ja eg trodde faktisk det var hans, til eg leste lenger ned at det ikke var. Men tantungen min ble døpt da hun var to måneder, så du kunne jo ha gjort det så tidlig og:D hadde jo vært ganske så spesielt da:D

Eli

03.04.2017 kl. 10:46
Fine dere er 😊

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits