LinnThereseDagsland -

Bakt potet med deilig fyll!

  • 01.04.2017 kl. 13:30

Trenger du litt inspirasjon til den kommende ukens middagsplanlegging? Eller kanskje du ikke vet hva som frister i dag? Denne retten her smaker helt fantastisk og tar bare 10 minutter å lage. Til tross for at det er bakt potet - noe du kanskje tenker tar en evighet? Men neida, med et triks og to har du bakt potet med masse deilig fyll på bare ti minutter. Oppskriften ser du under.

Du trenger:

Ønsket antall poteter (er de store kan du beregne ei potet til hver person ettersom det er så mye godt fyll) Til én person: ei potet, to små eller ei stor gulrot, ei pølse, en halv boks maisen liten løk, 1 ts gressløk, 3 ss rømme, 3 ss salsa


Slik gjør du:

Start med å skjære potetene i to, stikk så mange hull i hver potet med en gaffel. Surr potetene inn i plastfolie og bak dem i mikroen i 8-10 minutter.

Samtidig som potetene står i mikroen kan du skjære opp løken, gulroten og pølsen. Stek så alt i stekepannen i litt olje til løken er gyllen.

Når potetene er klare er egentlig retten ferdig, det er bare til å legge alt klart på fatet. Pakk gjerne inn potethalvdelene inn i litt aluminiumsfolie både for å få den «bakt potet looken» men også for å holde litt ekstra på varmen.

Skjær ut ei spiseskje med potet midt i poteten og legg så litt av grønnsak- og pølseblandingen oppi hullet.

Legg maisen over der igjen.

Før du topper det hele med salsa, rømme og litt gressløk! Vips så var retten klar!

Veldig enkelt, veldig godt og ikke minst ser det utrolig delikat ut!

Synes du det ser godt ut?

7 Kommentarer

liveterherlig93

01.04.2017 kl. 13:36
nam :)

Victoria Larsen

01.04.2017 kl. 13:51
Ser helt nydelig ut :D

Irene

01.04.2017 kl. 14:45
Jeg syns det ser kjempegodt ut :)

Bakt potet er helt fantastisk godt det :D

Nyt lørdagen og kos dere :)

01.04.2017 kl. 15:00
Du har skrevet at man skal poteten i plastfolie i mikroovnen også er det bilde av poteten i alimuniumsfolie under? Skal man bytte?

Linn Therese Dagsland

02.04.2017 kl. 19:50
Anonym: Ja, plastfolie i mikroen, og eventuelt aluminiumsfolie etterpå (kun for utseende sin skyld, hihi, også innbiller jeg meg at poteten holder litt bedre på varmen da) <3 Viktig at du ikke bruker aluminiumsfolie i mikroen!

Lilli

01.04.2017 kl. 18:34
Det så veldig godt ut! :D

elisebr

02.04.2017 kl. 12:58
Så godt det så ut! :) Ønsker dere en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits