LinnThereseDagsland -

Ukens spørsmål #13

  • 26.03.2017 kl. 20:17

Jeg husker du skrev for litt siden at du hadde høyt blodtrykk ved flere målinger? Har du fortsatt høyt blodtrykk? Og fant de ut hvorfor SF målet var så høyt?

Blodtrykket mitt lå helt øverst innenfor normalfeltet hele andre halvdel av svangerskapet, også gikk det utenfor normalfeltet inni mellom. Det var jo også dette som gjorde at jeg ble satt i gang. Blodtrykket mitt sank derimot rett etter at Dennis var ute - så det var ganske klart hva som var grunnen til det høye trykket.

Når det kommer til SF målet mitt så gikk det veldig fort opp mellom uke 23 og uke 28, mens det stabiliserte seg mer og mer etter dette. Nå mot slutten lå jeg så og si midt på gjennomsnittskurven! De fant vel egentlig ikke ut hva som var grunnen til dette, men mistenkte at lille Dennis bare hadde hatt en kraftig vokseperiode mellom uke 23 og uke 28.

Lurte på om du kunne ligge ut bilde av 4 dager itter fødsel :)?

Det har jeg faktisk gjort allerede! Innlegget finner du her.

Wow, han er veldig lik deg! Nydelig <3 litt vanskelig å se, men har han samme røde håret som deg også?

Tusen takk for det! Ja, det virker som han har brunt hår med litt rødskjær i, akkurat som mamman sin. Litt vanskelig å se ettersom det ofte ser annerledes ut i forskjellig lys, men dette blir nok enklere å se etterhvert som han vokser til. Foreløbig er det i hvertfall gyllen brun med litt rødskjær som er hårfargen hans. Dere kan jo kanskje skrive hvilken farge dere synes han har i kommentarfeltet!

Kan du skrive et innlegg om hvordan DU føler deg selv fysisk? Blød du mye? Oppdater gjerne om noen dager/uker også. Hvor ofte må du bytte bind? Klarer du å sove gjennom natta? Hva med første dusj? osv.

Åh, så spennende! Dette vil jeg gjerne skrive et innlegg om! Skal prøve å få gjort det til i morgen.

Gratulerer! Så skjønn han er! Hvilken uke fødte du i ??

Tusen takk! Han er helt nydelig. Jeg fødte i uke 38+6. Fødselshistorien min kan du lese her.

Kan du skrive litt om hvordan kroppen kjennes ut nå etter fødsel? er alle plager borte? kjenner du deg som deg selv igjen, visst du skjønner? er det tilbake til normalen med tanke på å gå på do, reise seg opp, kle på seg, snu seg i senga? haha

Det skal jeg som jeg skrev over her prøve å få gjort til i morgen! Så spennende, og takk for at dere kommer med ønsker, innslag og tips til hva jeg kan skrive om.

Gratulerer så mye! Har dere bestemt dere for hvilke etternavn han skal få? :)

Tusen takk! Ja, han kommer til å få mitt etternavn, og vil derfor bli døpt Dennis Dagsland.

Har ikkje christopher fødselspermisjon?

Alle har krav på 14 dagers fødselspermisjon, men det er opp til hver enkelt arbeidsplass om disse to ukene er lønnet eller ulønnet. Christopher sin arbeidsplass tilbyr dessverre ulønnet. Og derfor valgte han å kun benytte seg av den første uken. Altså hadde han sin første dag tilbake på jobb i dag.

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

8 Kommentarer

Charlotte

26.03.2017 kl. 20:21
fine svar :)

Hege Kristin

26.03.2017 kl. 20:28
så fine svar <3

liveterherlig93

26.03.2017 kl. 20:29
fine svar :)

Irene

26.03.2017 kl. 21:48
Veldig fine svar :D

krist.in

26.03.2017 kl. 21:55
Så gøy at du svarer på så mye og deler så mye med oss! Spennende å følge deg! Jeg venter en liten til høsten, så det er gøy å lese om andre i samme "båt" :)

mammaagate

26.03.2017 kl. 22:36
Så finn innlegg, han er jo utrolig perfekt, gratulerer så mye <3

27.03.2017 kl. 21:10
Gratulerer så mye! Du er nok et forbilde for mange! Har selv stoor(!!!) respekt for de som får barn i ung alder.

Men hvordan klarer dere dere økonomisk? Leier dere eller eier dere? Hvordan fikk dere råd til å kjøpe, hvis dere eier? Har du opplevd venner som har gått fra deg etter du fødte eller etter du ble gravid? Hvor mye penger har dere brukt hittil i barneutstyr?

Ble litt mange spørsmål, men håper det går bra :)

LYKKE TIL MED BARSELTIDEN <3 KOS DEG!

Ida

27.03.2017 kl. 21:18
Kan eg spør koffor han ikkje skal ta pappen sitt etternavn også? :) Mulig pappaen har eit veldig "vanlig" etternavn? :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits