LinnThereseDagsland -

Et uventet panikkanfall!

  • 18.03.2017 kl. 18:08


Nå, Dennis. Nå kan du bare komme! Mormoren din fikk nemlig plutselig panikk tidligere i dag. Hun fikk en følelse av at grunnen til at du ikke vil komme til verden enda er at alt ikke er klart. Med vidåpne øyne spratt hun derfor opp fra sofaen, trampet oppover trappen til loftet, rotet rundt der oppe før hun plutselig kom ned igjen med vuggen fremfor seg. Jada, mormoren din kom bærende på denne store vuggen helt alene!

Hun plukket alt fra hverandre, kastet laken, dyner og alt som kunne vaskes i vaskemaskinen før hun skrubbet hver eneste millimeter på resten av vuggen. Når dette var gjort satt hun bare å trippet og ventet på at sengetøyet, sengehimmelen og dynen skulle bli ferdig i vaskemaskinen. Da bestemte hun seg for å dra ut og kjøpe nytt laken til madrassen og en liten bamse som skal sitte i det ene hjørnet av vuggen.

Nå etter at vi kom hjem igjen har hun hengt opp sengehimmelen på vuggen og det andre på stativet til tørk. Med andre ord har mormor nå gjort alt i stand til deg - så nå kan du bare komme, Dennis. Alt er klart!

Til og med vuggen din som står hjemme hos mormor ♥

3 Kommentarer

liveterherlig93

18.03.2017 kl. 18:22
hihi:)

Laura og Barabara

18.03.2017 kl. 19:27
Så herlig! :)

18.03.2017 kl. 21:47
Så hyggelig

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits