LinnThereseDagsland -

Jeg søker sponsorer!

  • 15.03.2017 kl. 20:48

Jepp! La oss bare si det slik at jeg har litt tid (og reklameplass på bloggen) til overs, og ønsker derfor å starte opp nye samarbeid. Kunne du og din bedrift tenke deg å samarbeide med meg kan du sende meg en mail på linn_therese_dagsland@hotmail.com, så tar vi ting derifra. Selv er jeg åpen for det meste!

Lesertallet mitt har økt jevnt og fint helt siden i sommer da jeg gikk fra å være fitness-blogger til å bli gravid-blogger (med lidenskap for fitness). Siden august har det faktisk doblet seg, og nå ligger jeg på over 2000 sidevisninger daglig. Skjermbildet under her viser statistikken min den siste uken!

Er som sagt åpen for det meste, og gleder meg til å høre fra deg! Er gjerne interessert i samarbeid som har med baby, trening, klær og interiør å gjøre - men send meg gjerne en mail om du har noe annet i tankene også. Er muligheter for både faste annonser på bloggen, sponsede innlegg, sponsede produkter og lignende.

Har du lyst til å samarbeide med meg?

Del gjerne innlegget på facebook!

2 Kommentarer

Hege Trovåg

15.03.2017 kl. 20:57
Du er nydelig!

Iselin Renée

16.03.2017 kl. 14:37
Lykke til :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits