LinnThereseDagsland -

Morgenrutinen min som høygravid!

  • 14.03.2017 kl. 12:00

- Nope, ser vist ikke tærne mine i dag heller -

En ny dag med nye muligheter (for fødsel, haha)! Dagen startet som alltid med at jeg slengte meg ut av sengen på en veldig uelegant måte. De siste ukene har jeg riktignok vært nødt til å gjøre det på denne måten for at jeg i det hele tatt skal klare å komme meg opp. Jeg må liksom ta fart!

Da jeg endelig kom meg opp på bena sto jeg lent mot vinduskarmen i noen sekunder mens jeg ventet på å få igjen pusten i tillegg til at den verste smerten fra bekkenet skulle gi seg. Når dette punktet også var gjennomført vagget jeg meg ut til badet ved å slenge den ene foten foran den andre og støtte meg på vuggen etter at jeg var kommet halvveis.

Endelig, etter langt om lenge, kom jeg meg inn på badet - men ettersom det å komme seg ut av sengen hadde tatt så lang tid var allerede halvparten av innholdet i blæren min tømt i trusa. Jeg satte meg ned på do og kvittet resten samtidig som jeg vasket meg og skiftet truse.

​Jeg brukte så alle krefter jeg hadde for å reise meg opp fra toalettet, og deretter gjenta den samme «sleng-en-fot-foran-den-andre» teknikken tilbake til soverommet. Der fant jeg frem joggebuksa og den stretchy t-skjorten som er en av få som fremdeles dekker hele magen. Å komme seg ned til bena for å få buksa på er et kapittel for seg selv forresten.

Når klærne endelig er på har kvalmen kommet for fullt og jeg tar en vurdering på hvor lang tid jeg har før magen vrenger seg og magesyre fra natten blir tvunget opp og ut. Jeg kommer frem til at jeg sannsynligvis akkurat kommer til å rekke kjøkkenet, og vagger meg så i full fart til andre enden av huset. Drar opp brødskuffen og roter nedi til jeg får tak i det første og beste jeg finner - en pakke pølsebrød! River opp posen og dytter det ned i et eneste jafs.

Kvalmen er avverget og resten av dagen kan begynne!

4 Kommentarer

lisarorvik

14.03.2017 kl. 12:28
Som du stråler :)

Alice Eimhjellen

14.03.2017 kl. 12:52
Så morsomt innlegg! Du er flink og du stråler som bare det <3 Lykke til videre, Linn Therese!

14.03.2017 kl. 17:05
Off..hørres ikke enkelt ut.. men nå er det ikke lenge igjen til babyen kommer :)

Jeg husker du skrev for litt siden at du hadde høyt blodtrykk ved flere målinger? Har du fortsatt høyt blodtrykk? Og fant de ut hvorfor SF målet var så høyt?

Lykke til med resten av graviditeten, og fødselen :) Du stråler!

Linn Therese Dagsland

14.03.2017 kl. 20:32
Anonym: Blodtrykket mitt går litt opp og ned, men ligger som regel helt øverst i «normalområdet» så det blir ikke gjort noe med det (bortsett fra å følge litt ekstra med). Grunnen til at SF målet mitt var høyt en periode var rett og slett fordi lille inni der vokste veldig fort mellom uke 23-28, også sank det litt etter litt og nå ligger jeg akkurat på gjennomsnitts-streken :-D

Tusen takk for det, fine du <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits