LinnThereseDagsland -

Ukens spørsmål #12

  • 12.03.2017 kl. 19:45

Røyker eller snuser samboeren din?

Nei, det gjør han ikke! Flinkingen sluttet å snuse i fjor sommer og har holdt seg siden det. Superstolt over han!

Jeg bare lurer på om du fortsatt er like fornøyd med kameralinsa du kjøpte på Wish? Lurer veldig på om jeg skal kjøpe den, men tenkte jeg kunne høre hva du syns nå først :)

Ja, det er jeg virkelig! Jeg bruker den stort sett hver eneste dag og den holder seg enda like godt og gir helt utrolig fine bilder. Absolutt superfornøyd med det kjøpet.

Eier dere huset selv eller bor dere sammen med foreldrene dine?

Huset eier vi selv!

Hvor har du kjøpt den blå zig zag til å ha over senga? :)

Regner med at det er sengehimmelen over sprinkelsengen hans du sikter til? I såfall er det faktisk bare en helt vanlig gardinlengde. Mener jeg kjøpte den på princess eller kid!

Hvor har du kjøpt di små kleshengerne til Dennis?

De har jeg kjøpt på IKEA faktisk! Du finner dem her i nettbutikken deres.

Tjener du penger på bloggen? Eventuelt hvor mye?

Ja, jeg tjener litt, men ikke så mye at jeg kan leve av den (enda, haha). Det varierer litt fra måned til måned, men akkurat hvor mye det er snakk om ønsker jeg helst å holde for meg selv.

Jeg bare lurer? Hvorfor blir du så "irritert/skuffa" når babyen ikke kommer for hver dag som går? Når det faktisk er 3 uker til termin? Er jo en liten stund igjen :-)

Nå er det slik at termindato bare er en omtrentlig dato for når babyen kommer. Det er faktisk bare 5 % av alle barn som blir født på termindatoen. Det som er vanlig er å bli født mellom uke 37 og uke 42, og ettersom mamma fikk meg i uke 37+1 har jeg hele tiden holdt en liten knapp på den datoen. Derfor blir det med engang litt kjedelig å vente når denne dagen plutselig går forbi og han enda ligger inne i magen.

Når jeg på toppen av det hele også har hatt en god del mer plager nå de siste par ukene går tiden ekstra sent og jeg ønsker bare at han skal komme slik at jeg for det første får kroppen min for meg selv igjen, men også fordi da får jeg møte dette lille mirakelet som jeg har lengtet etter så altfor, altfor lenge! De som har vært gravide selv vet nok hvor lange og kjedelige disse siste ukene kan være.

Kommer du til å dele fødselshistorien?

Ja, det skal jeg helt klart! Gleder meg til å sette meg ned å skrive alt jeg husker fra den store opplevelsen vi snart skal igjennom.

Skal du fortsette å blogge etter du har fått Dennis?

Defintivt! Akkurat hvor ofte jeg kommer til å blogge må jeg nesten ta litt som det kommer. Dennis blir jo selvsagt første prioritet! Men nå er blogging, skriving og bildetaking noe jeg brenner for, og jeg regner derfor med at en oppdatering og to til dagen høres veldig realistisk ut. Jeg må jo nesten ha en plass å dele alle de tusenvis av babybildene jeg kommer til å knipse av min lille øyensten.

Noe du lurer på til neste ukes spørsmål?

2 Kommentarer

Victoria

12.03.2017 kl. 20:45
Kjempe flotte svar!! ...og så fine bilder :)

liveterherlig93

13.03.2017 kl. 10:00
fine svar:)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits