LinnThereseDagsland -

Kjempe gode, asiatiske vårruller!

  • 08.03.2017 kl. 18:16

Mmm, vårruller! Det er noe av det beste som finnes spør du meg. Derfor valgte jeg å invitere mamma og de på asiatisk middag i dag når min kjære skulle på jobb. Han er ikke så stor fan av asiatisk, så da passer det fint å lage dette en dag han likevel ikke skal spise sammen med meg. Oppskriften under er absolutt ikke noe hokus pokus, bare følg punktene så skal du se det går som en lek.

Du trenger:

Vårrullene: en pakke kjøttdeig, en pakke vårrullark, en pakke glassnudler, 3 gulrøtter, 1 gul løk, 2 fedd hvitløk, 1 chili, en liten neve kål (omtrent 1/8 del av et kålhode), 1 dl matolje, 2 ss sweet chili saus, salt og pepper. Tilbehør: ris, en boks mais, 2 gulrøtter, sweet chili saus, nanbrød

Slik gjør du:

Start med å sette stekeovnen på 225 grader. Hakk deretter opp hvitløk, løk, chili og kålhode. Rasp gjerne gulrøttene med en rasp, om ikke kan disse også finhakkes!

Legg glassnudlene i ei gryte med kaldt vann. La de ligge til de er blitt helt myke! Samtidig steker du hvitløk, chili og gul løk i ei stekepanne med litt smør/olje.

Når løken er blitt gyllen legger du alt fra stekepanna oppi ei skål, og steker så kjøttdeigen.

Når kjøttdeigen er ferdig stekt heller du løk/chiliblandingen tilbake igjen i stekepannen + revet gulrot og det hakkede kålet. Stek alt sammen i panna på lav varme samtidig som du blander inn resten av ingrediensene. Klipp glassnudlene i små biter før du tilsetter dem i blandingen.

Legg et og et vårrullark i bløt i varmt vann i 10-15 sekunder før du legger det flatt på kjøkkenbenken, legg så 2-3 ss med grønnsak- og kjøttblandingen i midten på halvdelen mot deg. Rull så inn mot midten, stopp og brett inn sidene, og rull videre til du ikke har mer igjen av arket. Stek vårrullene midt i ovnen i omtrent 18-20 minutter.

Imens vårrullene står i stekeovnen kan du begynne med tilbehøret! Jeg valgte å hakke to gulrøtter opp i terninger, og deretter koke dem sammen med risen. Helt til slutten blandet jeg også inn en boks mais, og så serverte jeg vårrullene med denne grønnsaksrisen, sweet chilisaus til å dyppe i og nanbrød på siden.

Ser det ikke godt ut? Tror du dette er noe du kunne likt?

6 Kommentarer

liveterherlig93

08.03.2017 kl. 18:29
dette er så godt<3

Irene

08.03.2017 kl. 18:30
Det virket ikke så vanskelig det der :)

Victoria Larsen

08.03.2017 kl. 18:35
Ser jo kjempe gode ut! :D

Toemmerfruen

08.03.2017 kl. 18:42
Det der er så godt det:-D jeg å må lage en stor porsjon igjen snart:-D her i huset er det bare jeg som spiser det, men jeg synes det er godt kaldt å jeg da så synes det er godt å ha med seg til niste og sånn å:-D så godt å lage masse om gangen å bare fryse ned:-D kos deg masse med god mat:-D

Fru Hauge

08.03.2017 kl. 18:56
Vårruller er fantastisk godt 👍🏻 Takk for at du deler oppskrift 😊

Christina Victoria

09.03.2017 kl. 13:48
Så kjekt når du deler middagsoppskrifter! Ja, takk mer av det <3 :-D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits