07.03.2017

Perfect for a little princess!

  • Skrevet 07.03.2017 klokka 13:35
  • Kategori: Babyutstyr

I mens jeg går rundt og venter på å poppe bruker jeg tiden til å sy babynest. I går kveld sydde jeg to nydelige rosa med blondekant og hvitt silkebånd. Var de ikke fine? Disse er nå tilgjengelig for bestilling - se de andre fargene på facebooksiden min her. Jeg må innrømme at det var litt koselig å sy til små prinsesser også. Selv er jeg heeelt inne i den prinseboblen hvor er alt er lyseblått, så det å skulle sitte med noe rosa og sukkersøtt var plutselig veldig uvant.

Om du ønsker å bli eier av et av disse babynestene er det bare til å sende meg en melding på facebooksiden min eller legge igjen en kommentar i dette innlegget. Ettersom jeg allerede har to ferdigsydde er det superkort leveringstid for de to første som bestiller. De sendes nemlig avgårde i posten allerede i dag (eller du kan komme å hente dem i kveld om du bor i nærheten).

Prisen er 700,- for babynestet, eller 750,- dersom du ønsker gulpeputen i tillegg! 

Kjenner du noen som venter ei prinsesse? Hva synes du om babynestene?
Simona, 20år og mamma

07.03.2017 kl. 14:12
Så fine de ble! Du er flink:)

Linn Therese Dagsland

07.03.2017 kl. 14:13
Simona, 20år og mamma: Tusen takk for det! <3

liveterherlig93

07.03.2017 kl. 16:41
fin:)

Irene

07.03.2017 kl. 21:54
Jeg syns de var fine :)
Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på tjue år. Skriver om den spennende reisen jeg har i vente som gravid med mitt og Christophers første barn. Mye av bloggen kommer derfor til å handle om baby, graviditet og alt som hører med. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, trening, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Follow

Annonser

Bloggdesign

hits