LinnThereseDagsland -

Perfect for a little princess!

  • 07.03.2017 kl. 13:35

I mens jeg går rundt og venter på å poppe bruker jeg tiden til å sy babynest. I går kveld sydde jeg to nydelige rosa med blondekant og hvitt silkebånd. Var de ikke fine? Disse er nå tilgjengelig for bestilling - se de andre fargene på facebooksiden min her. Jeg må innrømme at det var litt koselig å sy til små prinsesser også. Selv er jeg heeelt inne i den prinseboblen hvor er alt er lyseblått, så det å skulle sitte med noe rosa og sukkersøtt var plutselig veldig uvant.

Om du ønsker å bli eier av et av disse babynestene er det bare til å sende meg en melding på facebooksiden min eller legge igjen en kommentar i dette innlegget. Ettersom jeg allerede har to ferdigsydde er det superkort leveringstid for de to første som bestiller. De sendes nemlig avgårde i posten allerede i dag (eller du kan komme å hente dem i kveld om du bor i nærheten).

Prisen er 700,- for babynestet, eller 750,- dersom du ønsker gulpeputen i tillegg! 

Kjenner du noen som venter ei prinsesse? Hva synes du om babynestene?

4 Kommentarer

Simona, 20år og mamma

07.03.2017 kl. 14:12
Så fine de ble! Du er flink:)

Linn Therese Dagsland

07.03.2017 kl. 14:13
Simona, 20år og mamma: Tusen takk for det! <3

liveterherlig93

07.03.2017 kl. 16:41
fin:)

Irene

07.03.2017 kl. 21:54
Jeg syns de var fine :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits