LinnThereseDagsland -

Ukens spørsmål #11

  • 05.03.2017 kl. 14:45

Hvorfor vil du føde nå og ikke til termin?

Jeg har gått i over ei uke nå med maserier, kynnere og en hel haug med andre plager. I tillegg har jeg hatt bekkenløsning i flere måneder, og vært kvalm og kastet opp stort sett daglig siden jeg ble gravid i fjor sommer. Med andre ord begynner jeg å bli rimelig sliten og tom for energi, så dersom jeg skal ha noe som helst krefter igjen til fødselen må han nesten komme snart.

Nå har det seg også slik at et svangerskap regnes som fullgått når du har passert uke 37+0, noe jeg har allerede i morgen. Da er barnet ferdig utviklet og regnes ikke lenger som prematurt, selv om det er tre uker til termin. Så det beste for både meg og han er rett og slett om han kommer ganske snart.

Hvor har du kjøpt sengehimmelen til vuggen? :)

Den kjøpte jeg faktisk på IKEA til usle 29,-! Det er egentlig ikke en sengehimmel, men to gardiner, som jeg har tredd på stativet og det fungerer absolutt like bra som en sengehimmel - bare at man får dem til en brøkdel av prisen.

Jeg lurer bare på hva du anbefaler og spise til middager og som "lørdagssnop" for noen som nettop har begynt å trene og vil ned i vekt?

Spis ren og sunn mat til middag. Nok karbohydrater, grønnsaker, sunt fett og ikke minst kjøtt er veldig viktig! Men du må huske å kose deg i helgene! Trenger ikke fråtse i en to kilos tung smågodt pose, men jeg synes absolutt du skal une deg en sjokoladebit og to dersom du har lyst til det. For å kunne holde fokus og spise sunt resten av uken er det viktig å ha lørdagen å se frem til hvor du kan kose deg litt ekstra, ellers er det fort gjort å gå på en smell. Masse lykke til!

Har du noen kurer o.l i forever living greia di man kan kjøpe for å ta når man holder på å trene?

Som en kickstart vil jeg anbefale deg C9! Det er en kur som går over ni dager hvor du kan oppleve å gå en god del ned i både vekt og kilo i tillegg til at du får mye mer energi, føler deg renere og er superklar for en livsstilendring. Den kan du lese mer om her. Når det er sagt har vi både proteinbarer og proteinpulver som er utmerket for deg som trener en del. Kapsler som skal hjelpe mot søtsuget og fiber som holder deg mett mellom måltidene. Se hele «treningsutvalget» her!

Skal du ha besidecrib til dennis?

Nei, det skal jeg ikke. Han kommer til å samsove med oss helt i starten, det vil si sove i babynestet sitt mellom oss i sengen vår. Før han etterhvert flytter over til vugga som vi har stående inne på soverommet vårt. Når både han og vi føler oss klar for det kommer han til å flytte inn på sitt eget rom hvor vi har sprinkelsengen hans stående klar.

Kan du lage sånn video av huset igjen? Siden nå har dere pussa litt opp å gjort mer i huset:) syns det var kjempe kjekt å se film av huset sist gang<3 Og nå har jo dere flytten inn og

Ja, det skal jeg prøve å få gjort en av dagene! Gleder meg til å vise dere hvordan det har blitt nå ettersom veldig mye har forandret seg siden sist. Den forrige house touren som vi filmet midt under flyttekaoset kan du se under her.

Hvorfor mener du at farger er knyttet til kjønn? Synes det er rart at hvitt passer til begge kjønn, det gjør da vell alle farger?:)

Ja, det gjør de helt klart! Men nå er det også mennesker som mener at gutter ikke skal gå i rosa, og jenter ikke skal gå i blått - så for å ikke tråkke på noens tær eller overkjøre enkeltes meninger når det kommer til farger så er den rett og slett hvit - noe som er nøytralt uansett hvordan du vrir og vender på det, og uansett øye som ser.

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

17 Kommentarer

Silje

05.03.2017 kl. 15:03
Røyker eller snuser samboeren din?

Linn Therese Dagsland

07.03.2017 kl. 14:18
Silje: Nei, det gjør han ikke! Flinkingen sluttet å snuse i fjor sommer og har holdt seg siden det. Superstolt over han! <3

liveterherlig93

05.03.2017 kl. 15:31
fine svar:)

Linn Therese Dagsland

07.03.2017 kl. 14:18
liveterherlig93: Takk! <3

lisarorvik

05.03.2017 kl. 15:32
Så fine svar :)

Linn Therese Dagsland

07.03.2017 kl. 14:17
lisarorvik: Takk! <3

Marie Oma

05.03.2017 kl. 15:57
så fine svar :D

Linn Therese Dagsland

07.03.2017 kl. 14:17
Marie Oma: Takk! <3

Victoria Larsen

05.03.2017 kl. 16:24
Veldig flott lesing og kjempe fine bilder :)

Linn Therese Dagsland

07.03.2017 kl. 14:17
Victoria Larsen: Tusen takk for det! <3

Paula

05.03.2017 kl. 20:09
Så fine senger, og veldig fine sengehimler! :)

Linn Therese Dagsland

07.03.2017 kl. 14:17
Paula: Tusen takk! <3

05.03.2017 kl. 21:26
Syns det er veldig morsomt at du er så flink til å svare på spørsmål fra leserne! Huset så kjempefint ut, gleder meg til å se den nye videoen!

Eier dere huset selv eller bor dere sammen med foreldrene dine?

Krysser fingrene for at lillegutt kommer snart! Den siste tiden er SÅ lang. Jeg fødte i august i fjor, og var SÅ klar den siste måneden. Det var selvfølgelig en kjempe nedtur at hun kom 6 dager etter termin, for ventetiden var så utrolig lang. Masse lykke til med fødsel!

Linn Therese Dagsland

07.03.2017 kl. 14:17
Anonym: Tusen takk! Så gøy å høre <3
Huset eier vi selv! :-D
Ja, det er den virkelig - haha, krysser alt jeg har for at jeg slipper å gå over tiden. Tusen takk for det <3

maja

06.03.2017 kl. 13:14
Liten kommentar til leseren som lurer på kurer o.l fra forever living.

Jeg er ikke forhandler selv så jeg har ingen kunnskap om dette og hva det inneholder, men jeg kjøper fast argi+ fordi den er så utrolig bra når det kommer til restitusjon! ikke en kur, men super "å ta når man holder på å trene"

Linn Therese Dagsland

07.03.2017 kl. 14:16
maja: Helt sant! Argi + er genialt og gir både energi og en økt livskvalitet - absolutt å anbefale både for de som trener og de som bare ønsker litt ekstra energi i hverdagen <3

Silje

07.03.2017 kl. 16:12
Hvor har du kjøpt den blå zig zag til å ha over senga ? :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits