28.02.2017

Slik tror jeg han kommer til å reagere!

  • Skrevet 28.02.2017 klokka 17:07
  • Kategori: Hverdag

Dette vakre lille vesenet er jeg på besøk hos i dag! Lillebroren min, faktisk. Liten, hvit, spretten og full av energi. Det er så gøy å se hvordan han inni mellom koser med magen, prøver å slikke meg opp eller legger seg til å sove på fanget mitt. Jeg innbiller meg at det er fordi han merker at jeg har en liten en i magen, men for alt jeg vet kan det hende han bare tror jeg har spist veldig mye det siste halve året også...

Lille, snille Milo. Du kommer til å bli den aller beste onkelen i hele verden. Det er jeg sikker på! Og jeg gleder meg til å se hvordan du reagerer når du får møte Dennis for aller første gang. Jeg er ganske sikker på at du kommer til å være veldig nysgjerrig, men samtidig forsiktig. Du kommer til å snuse på han, kanskje slikke litt, men jeg tror også du kommer til å ta et par skritt tilbake og danse! Akkurat slik du gjør hver gang du blir veldig glad.

Når du har fått blitt kjent med han og vet at han kommer til å være en del av familien vår tror jeg du kommer til å legge deg ved siden av han når du skal ta deg en lur. Jeg tror du kommer til å passe på Dennis, og ikke minst være tålmodig med han når han begynner å dra deg i halen.

Det eneste jeg er helt sikker på, er at dere kommer til å bli bestevenner, du og Dennis.
Trine-Lise Sikkeland

28.02.2017 kl. 17:19
SÅ utrolig nydelig!! Jeg har katt og hun reagerte kjempe fint når vi kom hjem med lille William-Leander! Ho skulle bort å snuse litt på han også gikk hun bort igjen! Hun kosa veldig med meg når jeg gikk med William-Leander i magen og jeg tror det hjalp veldig! Nala (katten) har aldri prøvd å angripe eller noen ting! Jeg tror den lille vakre kommer til å gå veldig godt overens med Dennis! :-) <3

liveterherlig93

28.02.2017 kl. 17:21
så søt:)

Cathrine Flåtten

28.02.2017 kl. 18:15
Huden vår ble veldig overbeskyttende, og hun merket merket veldig på meg da jeg gikk gravid. Denzel er nå 2 år, og hun er like overbeskyttende som da han var babye og kom hjem fra første gang. Men for all del, IKKE la bikkja slikke på babyen din.. Det er det ekleste jeg ser. Masse bakterier som Dennis IKKE har godt av!

Victoria Larsen

28.02.2017 kl. 20:51
Åh, så herlige bilder <3
Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på tjue år. Skriver om den spennende reisen jeg har i vente som gravid med mitt og Christophers første barn. Mye av bloggen kommer derfor til å handle om baby, graviditet og alt som hører med. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, trening, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Follow

Annonser

Bloggdesign

hits