LinnThereseDagsland -

7 enkle og gode middagstips!

  • 27.02.2017 kl. 19:36

Står du fast i matveien? Kanskje sliter du med å planlegge ukens middager fordi du føler det bare blir de samme rettene om og om igjen. Vel, da har du klikket deg inn på riktig innlegg, for her finner du hele syv ulike, gode middagsretter! Finn frem penn og papir og skrible ned hva du trenger til disse middagene så er du allerede godt i gang. Her finner du nemlig en veldig variert og god ukesmeny med alt fra vegetarretter til supper og selvsagt noen klassikere med rødt kjøtt.


- Ukesmeny uke 9 -

Mandag - enkel og god grilltallerken

Okei, så er det kanskje ikke helt sommer og grillsesong enda, men vi er da på god vei! Denne enkle retten lages inne på stekepannen, men likevel får man den gode grillfølelsen av å spise det. Absolutt en fin start på uken!

Tirsdag - spicy gulrotsuppe med kylling

Dere aner ikke hvor stolt jeg var etter å ha disket frem denne retten. Den ble så ekstremt mye bedre enn forventet at jeg endte med å dele oppskriften til tross for at bildene er tatt med et dårlig mobilkamera. Suppen er tykk og god med en deilig blanding av gode smaker. Suppe-tirsdag!

Onsdag - Falafel med ris og tomatsaus

Det nyeste innslaget i «mat»-kategorien; deilig og asiatisk falafel! Denne var bare så god at jeg var nødt til å ta den med i ukesmenyen til tross for at det bare er seks korte dager siden jeg spiste den sist! Helt klart å anbefale - både til dere som til vanlig elsker asiatisk, men også til skeptikerne. Denne retten tror jeg nemlig alle liker.

Torsdag - Ovnsbakt og fyllt paprika!

Mmm, det er nesten ingenting som smaker så godt som ovnsbakte grønnsaker, og jeg må innrømme at ovnsbakt paprika med masse deilig full inni må være en av mine favoritter. Det er ei god stund siden jeg lagde denne retten sist, så nå begynner det absolutt å bli på tide igjen!

Fredag - Spicy kyllingpizza

Nå blir det en del kyllingretter blandet med sterke smaker - men det må jeg ærlig innrømme at er to av mine favoritter innen matverdenen; kylling og sterk mat. Denne pizzaen er ekstremt sprø, saftig og kjempe god. Perfekt mat på fredagskvelden!

Lørdag - Sunne kyllingnuggets med salat

Kanskje ikke nødvendig å ha en sunn rett på en lørdag tenker du kanskje? Men der tar du skrekkelig feil. Denne retten her smaker nemlig  usunt og godt. Kyllingnuggetsene er til og med bedre enn de fra McDonalds, og la oss være ærlige, det skal litt til..? ;-) Prøv dem da vel!

Søndag - Bakt søtpotet med tilbehør

Vi avslutter uken med nok en vegetarrett, og denne smaker helt fantastisk godt. Her snakker vi grand finale altså! Godt for munnen, godt for miljøet og godt for kroppen. Søtpotet er en ekstremt næringsrik grønnsak som jeg absolutt bør bli flinkere å inkludere i middagene. I tillegg til de gode næringsstoffene er det heller ingen hemmelighet at den smaker himmelsk - spesielt når den er bakt!


Klikk på bildene for å komme til de forskjellige oppskriftene!

7 Kommentarer

Ingrid Kristiansen

27.02.2017 kl. 19:46
Det så utrolig godt ut alt sammen! Yum <3

Ønsker deg en riktig god uke :)

Kristin Krogstad Torgersen

27.02.2017 kl. 19:54
Så utrolig inspirerende blogg du har, og jeg blir helt imponert over rettene du presenterer her. Det ser utrolig godt ut! Tusen takk for at du deler dette med oss! <3

Victoria

27.02.2017 kl. 20:08
Åh, elsker disse tipsene!! :)

Nina c

27.02.2017 kl. 20:12
Mye godt :)

Serine eikjeland

27.02.2017 kl. 20:52
Sterk mat ska jo hjelpa litt med å få fødselen i gong og vettu ;) eg åt kebab, å et par timar itte gjekk vannet 😂

siri

27.02.2017 kl. 22:32
Ååååhhh alt så himelsk godt ut. De må eg virkelig prøve ut:)

Dazzy

28.02.2017 kl. 00:26
Fantastiske tips!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits