LinnThereseDagsland -

Ukens spørsmål #10

  • 26.02.2017 kl. 20:12

Lurer på hva din start vekt var før graviditeten å hvor mye du har lagt på deg?

Da jeg ble gravid hadde jeg akkurat gått på fitnessdiett i flere måneder, og kroppen la derfor superfort på seg med det samme jeg begynte å spise normalt igjen. Men da jeg ble gravid veide jeg 71 kilo, og i løpet av svangerskapet har jeg så langt lagt på meg hele 26 kilo!

Hvordan er din plan for åsså bli klar for bikini fitness :)?

Planen er å ta det med ro etter fødselen. Med andre ord blir det ikke rett på gymmet dagen jeg kommer hjem fra sykehuset, men heller starte litt rolig med å gå lange trilleturer etc, og når jeg føler meg klar for det (mest sannsynlig etter 6 uker, som de anbefaler) starter jeg med styrketrening igjen. Da er planen å trene masse og spise sunt og variert! Men bare så det er sagt helt til slutt; så er det bodyfitness jeg satser på - ikke bikinifitness.

Nå skal du sikkert være hjemme en god stund, men hva er drømmeyrket ditt? :)

Det stemmer! Jeg skal være hjemme til august 2018, når Dennis begynner i barnehagen. Da går jeg tilbake til å jobbe i barnehage, og der trives jeg veldig godt, så kan egentlig kalle det drømmeyrket mitt. Men hvis du er på jakt etter noe litt mer spennende har jeg også alltid hatt en drøm om å jobbe som brannkonstabel!

Hei Linn Therese! Jeg er stor fan av bloggen din, og gleder meg hver gang du poster innlegg. Jeg ble kjempeglad på dine vegne da du la ut at du var gravid! Jeg bare lurte på om kanskje etter at du har født, at du skriver en "min fødselshistorie" her på bloggen!

Så utrolig hyggelig å høre! Ja, det vil jeg helt klart gjøre. Selv elsker jeg også å lese andres fødselshistorier.

Hvor har du kjøpt den pysjamasen?

Den fikk jeg i gave, så det vet jeg dessverre ikke. Men kanskje noen av dere andre her inne vet?

Edit: Den er kjøpt på sparkjøp!

Jobber du eller er du sykemeldt noe/har du vært det dette svangerskapet?

Jeg jobber ikke, og har ikke gjort det siden rett før jul. Jeg jobbet noen måneder i barnehagen jeg er ansatt i, men dit skal jeg ikke tilbake igjen før august 2018. Om du ønsker å lese mer om jobbsituasjonen min og hva dette egentlig går ut på så har jeg skrevet utfyllende om akkurat det i et eget innlegg her.


Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

3 Kommentarer

26.02.2017 kl. 21:59
Jeg lurer bare på hva du anbefaler og spise til middager og som "lørdagssnop" for noen som nettop har begynt å trene og vil ned i vekt? Og har du noen kurer o.l i forever living greia di man kan kjøpe for å ta når man holder på å trene? Jeg vil ikke stille i noe som helst men jeg vil få en strammere kropp osv men er ganske ny når det kommer til trening. Og faller ofte for fristelser som snop osv.

liveterherlig93

27.02.2017 kl. 12:47
fine svar:)

ingagilberg.blogg.no

27.02.2017 kl. 15:59
Fine og gode svar :-)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits