LinnThereseDagsland -

Morgengymnastikk på video!

  • 24.02.2017 kl. 15:29

Hver eneste morgen driver Dennis med morgengymnastikk i magen. Altså han beveger seg veldig mye ellers i døgnet også altså, men denne morgengymnastikken er liksom blitt en rutine! Presis klokken ti over halv ni HVER ENESTE MORGEN begynner han å romstere inni der. En ganske deilig følelse egentlig, ettersom disse morgenbevegelsene er så myke og rolige.

Han driver nemlig og beveger seg mellom klokken ett og halv to hver eneste natt også, men disse bevegelsene er mye hardere og ofte vonde. Disse morgenbevegelsene derimot er bare myke, deilige bevegelser. Herlig! Se gjerne videoen under.

Har du en liten i magen? Merker du at han eller hun har faste bevegelsesmønstre?

3 Kommentarer

liveterherlig93

24.02.2017 kl. 15:40
aww:)

Christine

24.02.2017 kl. 17:18
Så koselig!

Jeg er to uker bak deg og her er det samme regla. Veldig tydelig bevegelsesmønster, tidlig på morgen, litt senere rundt 12, etter middag også når jeg legger meg igjen. Veldig koselig med disse bevegelsene altså <3

Oda Davidsen Nygaard

24.02.2017 kl. 17:22
Å så koselig! Det er så deilig å bare kjenne at det er noen som lever der inne! Merker at jeg savner å kjenne sparkene i magen, når jeg ser dette! Ha en fin helg<3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits