LinnThereseDagsland -

Ukens spørsmål #9

  • 18.02.2017 kl. 22:01

Er dere aldri med barnefar sin familie?

Jo, det er vi, men ikke like mye som med min familie. Det har vel kanskje noe med at han har fem søsken mens jeg bare har ei søster. Men vi skal bort dit å spise middag i morgen!

Hvordan ønsker du å føde? (Badekar, vanlig stilling i seng, stående etc..)

Vet du hva, dette lurer jeg veldig på selv også. Jeg tar det veldig som det kommer, og vil nok prøve det meste der og da, og så se hva jeg liker best. Det eneste jeg vet jeg vil er å prøve å stå mest mulig oppreist (ved hjelp av prekestol) i åpningsfasen.

Hvordan viste du at det var slimproppen din som gikk?

Da jeg gikk på do om morgenen lå det en stor slimklump i trusa mi. Akkurat som en fast geleklump, haha, beklager for ekle detaljer - men du spurte! Så søkte jeg på «slimpropp» på google, og da kom det opp bilde av akkurat like klumper - dermed skjønte jeg at det var slimproppen min som hadde gått.

Jeg lurte på når startet du og handle inn ting til baby Dennis?

Det gjorde jeg vel egentlig med det samme jeg fikk positiv test, haha. Men de største innkjøpene ventet vi med til etter uke 12 tilfelle det skulle skje noe. Om du lurer på hva vi kjøpte når finner du dette i gravidoppdateringene som jeg har kategorisert under «graviditeten». Her står det fra uke til uke hva vi har kjøpt og hva som gjenstår å kjøpe. Så det er bare til å bla seg tilbake om det er noe spesielt du lurer på!

Hva pleier ditt blodtrykk normalt å ligge på?

Det har ligget rundt 125/70 hele veien før det plutselig steg til 130-140/80-90. En ganske stor endring som hendte over natten - veldig rart egentlig. Men det er vel også derfor jeg har måttet passe litt ekstra på om jeg får andre tegn på svangerskapsforgiftning.

Hvor har du kjøpt den hyllen og de lyseblå boksene?

Hyllen kjøpte jeg brukt, men vet at den er fra IKEA, og det er også der boksene er kjøpt.

Har du slitt med mensmurringer i korsryggen i graviditeten? Evnt. fra hvilken uke?

Nei, det har jeg faktisk ikke. Har hatt en del mensmurringer nederst i magen nå de siste ukene - omtrent fra uke 30 mener jeg. Ellers er det kun bekkensmerter jeg har hatt i ryggområdet.

Jeg lurte på hvilke nivå du er i på forever å hva du tjener på forever?

Jeg er supervisor, og hva jeg tjener varierer fra måned til måned - alt etter hvor aktiv jeg er med reklamering og jobbing rundt Forevers produkter.

Hvor mye tåler plasten av vann, skraping o.l?

Den tåler vann, men man skal være forsiktig med skraping og lignende. Ikke skjære rett på platen for eksempel, men helt vanlige ting som å dytte en tallerken bortover og slikt gjør ingenting.

Ååh, jeg vil ha stein jeg som benkeplate eller betong. For varmen sin skuld, sånn at jeg kan slippe og tenke meg om når jeg tar ut varm mat fra bakerovnen. Stekebrett eller ildfaste former. Hvordan tåler denne varme?

Da tror jeg nok ikke kontaktplast er det rette valget for deg dessverre. Den tåler varme opp til 40 grader over lange perioder og opp til 70 grader over kortere perioder.

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

7 Kommentarer

Laila Marina

18.02.2017 kl. 22:33
Fine svar! Liker bloggen din godt :)

Nå skal du sikkert være hjemme en god stund, men hva er drømmeyrket ditt? :)

Ha en super helg!

Cathrine Flåtten

18.02.2017 kl. 23:19
Det er virkelig ikke godt å stå i åpningsfasen, syntes jeg da......De fleste bruker vel yogaball eller senga med puter under brystet. jeg stod på alle fire i senga, med puter under brystet. Så fikk jeg massasje med varmeolje på ryggen, det fjernet mye av smertene i ryggen

Hege Kristin

18.02.2017 kl. 23:39
fine svar! spennende å lese :)

liveterherlig93

19.02.2017 kl. 11:22
fint og se:)

19.02.2017 kl. 17:37
lurer på hva din start vekt var før graviditeten å hvor mye du har lagt på deg?

hvordan er din plan for åsså bli klar for bikini fitness :)?

Isabel

19.02.2017 kl. 18:53
Hei Linn Therese! Jeg er stor fan av bloggen din, og gleder meg hver gang du poster innlegg. Jeg ble kjempeglad på dine vegne da du la ut at du var gravid! Jeg bare lurte på om kanskje etter at du har født, at du skriver en "min fødselshistorie" her på bloggen!

Klem fra din største fan Isabel :D

Stine

21.02.2017 kl. 23:47
Jobber du eller er du sykemeldt noe/har du vært det dette svangerskapet? 😊

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits