LinnThereseDagsland -

DIY: elefant vognpynt!

  • 14.02.2017 kl. 15:38

Gjett hva, jeg har endelig funnet tid til å hekle ferdig vognpynten min! Den ble akkurat så fin som jeg så for meg, og jeg er super fornøyd. Jeg hadde egentlig tenkt å lage disse på bestilling, men ettersom det tar så ekstremt lang tid og det er såpass mye arbeid bak (mye mer enn det ser ut til), så tror jeg ikke det blir aktuelt. Jeg har derfor forklart hvordan dere kan gjøre det selv heller!


Du trenger:

To klyper (mine er fra trendhuset), et nøste blått garn, litt hvitt og svart restegarn, hvite treperler (kan kjøpes her), heklede treperler (kan kjøpes her)

Slik gjør du:

Start med å hekle hjertene (oppskriften finner du her) og elefanten (oppskriften finner du her). Når det er gjort trer du bare alt på en tau som er akkurat lang nok til å gå fra ene enden på skjermen på vognen til den andre enden. Fest ei hjerteklype i hver ende, og knytt godt. Dra så resten av garnenden tilbake gjennom perlene igjen. Voíla, så enkelt!

Om du likevel har et stort ønske om at jeg skal lage en slik vognpynt til deg også kan du sende meg en melding på facebook her, også kan vi ta det derifra.

Har du laget vognpynt selv?

5 Kommentarer

liveterherlig93

14.02.2017 kl. 15:44
så fin :)

Dazzy

14.02.2017 kl. 15:57
Utrolig fint!

Victoria Larsen

14.02.2017 kl. 16:59
Så utrolig søt! :)

Iselin Renée

14.02.2017 kl. 22:20
Så stilig :)

Cathrine Flåtten

15.02.2017 kl. 23:52
så flink du er, den var sykt søt <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits