14.02.2017

DIY: elefant vognpynt!

  • Skrevet 14.02.2017 klokka 15:38
  • Kategori: Babyutstyr

Gjett hva, jeg har endelig funnet tid til å hekle ferdig vognpynten min! Den ble akkurat så fin som jeg så for meg, og jeg er super fornøyd. Jeg hadde egentlig tenkt å lage disse på bestilling, men ettersom det tar så ekstremt lang tid og det er såpass mye arbeid bak (mye mer enn det ser ut til), så tror jeg ikke det blir aktuelt. Jeg har derfor forklart hvordan dere kan gjøre det selv heller!


Du trenger:

To klyper (mine er fra trendhuset), et nøste blått garn, litt hvitt og svart restegarn, hvite treperler (kan kjøpes her), heklede treperler (kan kjøpes her)

Slik gjør du:

Start med å hekle hjertene (oppskriften finner du her) og elefanten (oppskriften finner du her). Når det er gjort trer du bare alt på en tau som er akkurat lang nok til å gå fra ene enden på skjermen på vognen til den andre enden. Fest ei hjerteklype i hver ende, og knytt godt. Dra så resten av garnenden tilbake gjennom perlene igjen. Voíla, så enkelt!

Om du likevel har et stort ønske om at jeg skal lage en slik vognpynt til deg også kan du sende meg en melding på facebook her, også kan vi ta det derifra.

Har du laget vognpynt selv?
liveterherlig93

14.02.2017 kl. 15:44
så fin :)

Dazzy

14.02.2017 kl. 15:57
Utrolig fint!

Victoria Larsen

14.02.2017 kl. 16:59
Så utrolig søt! :)

Iselin Renée

14.02.2017 kl. 22:20
Så stilig :)

Cathrine Flåtten

15.02.2017 kl. 23:52
så flink du er, den var sykt søt <3
Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på tjue år. Skriver om den spennende reisen jeg har i vente som gravid med mitt og Christophers første barn. Mye av bloggen kommer derfor til å handle om baby, graviditet og alt som hører med. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, trening, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Follow

Annonser

Bloggdesign

hits