LinnThereseDagsland -

Ting jeg vil ha, men ikke kan kjøpe!

  • 12.02.2017 kl. 13:00

Nr.1 kan kjøpes her // Nr.2 kan kjøpes her // Nr.3 kan kjøpes her

Herregud. Nå begynner jeg nesten å få abstinenser her. Neida, det er ikke så ille, men helt seriøst - jeg savner virkelig å kunne shoppe på nelly og andre vanlige butikker. Jeg hater at jeg kun kan gå å se i «mamma-avdelingen» på h&m hvor de har eksakt femten plagg tilsammen mens resten av butikken renner over av nydelige plagg i mange hundre forskjellige farger og fasonger.

På den ene siden er det vel kanskje litt positivt at det kun er gravidklær som passer meg for tiden, for jeg sparer en hel haug med penger. Men på den andre siden er jeg drittlei klærne mine! Jeg har så få plagg som passer nå at man nesten kan gjette hva jeg har på meg før man ser meg den dagen.

Nr.1 kan kjøpes her // Nr.2 kan kjøpes her // Nr.3 kan kjøpes her // Nr.4 kan kjøpes her

Det er likevel ikke noe vits å kjøpe flere gravidklær nå når det er så kort tid igjen av svangerskapet. Men guuud som jeg gleder meg til å kunne kjøpe vanlige klær igjen! Eller bare det å fylle opp klesskapet mitt med alle eskene med de vanlige klærne mine også - det kommer til å bli så deilig. For tiden er de gjemt nede i boden.

Ellers må jeg være så ærlig å innrømme at jeg har brukt formiddagen på å titte innom nelly selv om jeg ikke kan kjøpe noe derfra nå. Men dersom jeg ikke hadde vært gravid hadde jeg definitivt klikket hjem det dere ser i innlegget her - om lommeboken strakk til så klart!

Nr.1 kan kjøpes her // Nr.2 kan kjøpes her // Nr.3 kan kjøpes her

Likte du noen av plaggene? Kjenner du deg igjen i dette «gravid-problemet» haha? 

// innlegget inneholder annonselenker

6 Kommentarer

liveterherlig93

12.02.2017 kl. 13:06
fine klær:)

Znippen.no

12.02.2017 kl. 14:07
Håper du har hatt en fin helg! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den på facebook :)

ingagilberg.blogg.no

12.02.2017 kl. 15:57
Jaaa, jeg digger jumpsuiten nederst. Har siklet på den lenge nå! Hehe, skjønner du går lei av gravidklær :-)

Odenseveien

12.02.2017 kl. 16:02
Alt til sin tid vettu ;) Men skjønner frustrasjonen! Har shoppestopp pga overfylt garderobe og tom lommebok, men har såååå lyst på noe nytt😱 Samme visen hver eneste gang det nærmer seg vår!

Iselin Renée

12.02.2017 kl. 17:32
Så mye fint :)

Karoe

12.02.2017 kl. 21:28
Elsket skinnjakken og off shoulder genseren :-) skjønner godt at du gleder deg til å kjøpe vanlig klær igjen!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits