LinnThereseDagsland -

Slik sparer du mange penger på babyutstyr!

  • 09.02.2017 kl. 17:01

Jeg kom akkurat på at jeg har helt glemt å vise dere disse krokene til vognen min! De man kan bruke til å henge stellevesken på slik at den slipper å skli nedover håndtakene. Mine kroker bestilte jeg, som tidligere fortalt, på wish - og kvaliteten er virkelig super! Nå når jeg gikk ut for å ta disse bildene er stellevesken fullpakket med alt mulig ettersom vi bruker den som fødebag, og jeg overdriver ikke når jeg sier at den må veie nærmere 10 kilo! Likevel bøyer ikke krokene seg i det hele tatt.

Mange av de man kjøper her i Norge tåler jo kun opp til 5 kilo, og da betaler man fem ganger mer for dem! Derfor synes jeg virkelig at dette er noe jeg nesten føler meg pliktet til å dele med dere. Jeg elsker wish, og aner ikke hvor mange penger jeg har spart på å kjøpe både babyutstyr og andre ting til hjemmet der, men det er ikke få kroner!

Krokene kan du kjøpe her.

Når det er sagt ser dere kanskje at jeg enda mangler én ting til vognen min? Nemlig vognpynt! Den holder jeg på å hekle nå om dagen, og regner med at jeg blir ferdig i morgen eller på lørdag - gleder meg sånn til å vise dere resultatet. Et lite hint er at den er blå og har en elefant på seg - kom det som et sjokk, hehe?

Synes du slike tips er nyttige?


Nå skal jeg på barnas hus med farmor. Vi snakkes senere i kveld!

4 Kommentarer

Nina c

09.02.2017 kl. 17:22
:)

Jofrid

09.02.2017 kl. 18:18
Elske både mama appen og wish er genialt :)

Mamma i sep

10.02.2017 kl. 14:59
Hvor får jeg tak i den vognen billig da? D e drømme vognen😍 men ikke en jeg har rå til :(

11.02.2017 kl. 00:29
Det er bedre å henge opp veska i de ringene på hver side :) om du lar bagen henge så lavt kommer du vel til å skubbe knærne borti?

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits