LinnThereseDagsland -

Enda flere valgmuligheter!

  • 10.02.2017 kl. 15:30

Wuhu, om dere ikke allerede følger facebooksiden min; Linn Therese babynest og smokkelenker må dere gjerne gjøre det! Der legger jeg stadig ut nye farger og mønster på de forskjellige smokkelenkene og babynestene jeg lager. Det er også der dere får med dere når det er giveaways! 

Når det er sagt har jeg den siste uken fylt på med to nye produkter. Den ene er denne rosa prikkede smokkelenken, og den andre er det grå prikkede babynestet du ser på bildene over. Veldig fornøyd med begge to - og begge er allerede solgt videre. Ønsker du det rosa stoffet på et babynest kan jeg også fortelle deg at jeg er godt i gang med å sy dette allerede! Gleder meg til å legge ut resultatet på facebooksiden.

Helt til slutt vil jeg gjerne minne dere om at dere kan kontakte meg her i kommentarfeltet eller på melding på facebook dersom dere ønsker å bestille noe fra meg. Leveringstiden er rask, og prisen er supergod. 100,- for ei smokkelenke og 700,- for et babynest!

Hva synes du om de nye fargene?

3 Kommentarer

Victoria Larsen

10.02.2017 kl. 15:33
Kjempe fine farger! :-)

Tonje

10.02.2017 kl. 15:36
Nydelige farger, så flink du er :)

liveterherlig93

10.02.2017 kl. 16:16
fine :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits