LinnThereseDagsland -

Romantisk date her hjemme!

  • 05.02.2017 kl. 21:12

Til tross for lite energi om dagen var jeg bare nødt til å gjøre noe litt ekstra spesielt til middag i dag. Det er så lenge siden kjæresten og jeg har hatt en skikkelig god, hjemmelaget middag der jeg har stått en god stund på kjøkken etterfulgt av å dekke bordet pent og skikkelig. Det har blitt mye posemat, frysemat og enkle løsninger den siste tiden - men i dag fikk jeg nok.

Disket derfor opp med en skikkelig god og hjemmelaget middag som tok en liten evighet å tilberede, haha. Indrefilet av svin med baconterninger, stekte båtpoteter og gulrot strimpler til! Også saus til min kjære da.

Maten smakte himmelsk, og alt var veldig romantisk! Vi hadde til og med dekket bordet med finserviset vårt for anledningen. En bukett med roser satte vi på bordet, og like ved siden av sto en nydelig tulipanbukett jeg fikk av farfar her en dagen. Snille, gode farfaren min. Tusen hjertelig takk!

Vi er blitt skikkelig flinke til å bruke god tid på å pleie forholdet vårt om dagen - masse god kvalitetstid, med andre ord. Jeg synes det er så viktig å få tid til det nå når vi bare har oss to å tenke på. Det blir hakket vanskeligere å planlegge dater når lille er født, så da bruker vi denne siste tiden før fødselen til masse kliss og klass! I like it.

Hva hadde du til middag i dag?


Ellers er vinneren fra giveawayen trukket, og kontaktet på mail!

4 Kommentarer

Ida Kristine

05.02.2017 kl. 21:20
så utrolig koselig :D

ønsker dere en fin søndagskveld og ny uke :)

Victoria Larsen

05.02.2017 kl. 21:35
Så utrolig koselig! :D

Anniken Uhl

06.02.2017 kl. 00:37
Åå, det så utrolig koselig ut!✨ Ha en fin kveld videre!

liveterherlig93

06.02.2017 kl. 11:38
koselig:)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits