LinnThereseDagsland -

Daddy survival kit - morsomt og genialt!

  • 04.02.2017 kl. 13:53

Så gøy at så mange av dere gjettet på hva jeg gav Christopher! De aller fleste var i riktig gate ettersom dere gjettet «pappakurv», men den eneste som gjettet det nøyaktige ordet «Daddy survival kit» var Ida, og bloggen hennes finner du her! Dette er altså en kurv med masse morsomt (og noe praktisk) for å hjelpe Christopher å overleve den første tiden som småbarnspappa.

Jeg syntes idéen var helt genial da jeg så noen andre som hadde gjort dette i den ene facebookgruppen jeg er medlem av, så da klarte jeg ikke la være å lage en selv også. I dette innlegget vil jeg vise dere alt jeg hadde oppi min, så får du kanskje noen tips til hvordan du også kan lage en slik til din kjæreste!


Dette hadde jeg i «daddy survival kitet» 

På utsiden av kurven festet jeg et kort hvor jeg hadde skrevet hva denne kurven var, og en liten tekst som fortalte når og hvordan hver av tingene oppi kunne brukes. Dette kortet festet jeg med ei gigantisk klype - som kan brukes som neseklype under bleieskift. I tillegg fikk han et par store gummihansker, og et par vernebriller som skal beskytte mot ufrivillige urinstråler - under bleieskift!

Av en eller annen merkelig grunn har pappaer en tendens til å bruke helt sinnsykt mange våtservietter per bleie, og nettopp derfor fikk han sin egen pakke med 72 stykk våtservietter. I tillegg fikk han en luftfrisker som han kan spraye rommet med før han tar av seg neseklypen etter bleieskiftingen. En pakke med våtservietter til hendene hans har han også fått - dette er for å tørke av det som eventuelt har kommet seg forbi hanskene.

En smokk får han også, som jeg har skrevet i kortet at kan brukes som lyddemper! I tillegg til en liten notatblokk hvor jeg har fylt inn litt forskjellig, viktig informasjon som for eksempel telefonnummer til legevakten, dato for dåp og dåpssamtale og laget et skjema hvor han selv kan fylle ut personnummer etc. til Dennis. Resten av boken kan han selv skrive skryteøyeblikk, viktige avtaler og hva enn han måtte ønske i.

Etter netter med lite søvn kan det være greit å starte dagen med en kopp kaffe. Han har derfor fått en pose med friele frokostkaffe, i tillegg til en «verdens beste pappa» kopp for å minne han på at han gjør en god jobb!

Skulle det likevel ikke være tid til å lage seg kaffe har han fått to bokser med energidrikker. Og dersom tannpussen også blir nedprioritert har han fått en boks med frisk for å ta knekken på morgenånden. Som vi alle vet kan mye grining fra en liten baby sammen med lite søvn føre til hodeverk - da kan det være godt å ha pakke med paraceter liggende!

Igjen, for at han skal huske på at han gjør en god jobb og at Dennis elsker han uansett, så får han også en liten pysjamas med teksten «I love my dad» på.

Etter flere dager og uker med god «pappajobbing» kan det være godt med et avbrekk når mini har lagt seg for kvelden. Derfor har han også fått det nyeste call of duty spillet som jeg vet han har ønsket seg lenge.

Det var alt jeg hadde oppi «daddy survival kitet» til min kjære, så håper jeg du fikk noen tips dersom du selv også ønsker å lage en slik. Jeg har også bestilt ei morsom bok til han jeg har hørt masse bra om. Den heter «Baby - en bruksanvisning» men den kommer ikke før på mandag!

Har du/skal du lage daddy survival kit til din kjære?

9 Kommentarer

liveterherlig93

04.02.2017 kl. 14:14
herlig<3

Pernille

04.02.2017 kl. 14:43
Så utrolig morsom påfunn :)

Christine

04.02.2017 kl. 16:21
Så koselig!

Hvor har du kjøpt den I <3 my dad pysjen?

Linn Therese Dagsland

04.02.2017 kl. 16:25
Christine: Den er fra h&m <3

Victoria Larsen

04.02.2017 kl. 17:12
Så utrolig moro! En gang jeg får barn selv, så vil dette være en genial idee! :)

Caroline

04.02.2017 kl. 17:20
Holder også på å lage en :)

krist.in

04.02.2017 kl. 19:05
for en gøy idé :) !

cathri

04.02.2017 kl. 20:59
Dette var jo knall bra :D

MomsCollective

05.02.2017 kl. 13:39
Så morsomt og kreativt!! :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits