LinnThereseDagsland -

Mine fem mest leste innlegg i januar!

  • 03.02.2017 kl. 16:29

Kun 6 måneder mellom bildene!

Et innlegg der jeg viste dere hva denne graviditeten har gjort med kroppen min på bare seks måneder. Helt sinnsyke forandringer! Klikk på overskriften om du ønsker å se flere sammenligningsbilder.


En kropp full av strekkmerker!

Det innlegget som ble annet mest lest forrige måned var dette hvor jeg viste dere ærlig og upyntet hvor mange strekkmerker jeg har fått sålangt i graviditeten. 


I fødebagen min!

I dette innlegget viste jeg dere hva jeg hadde pakket i fødebagen min. Eller fødebagene! Jeg har to stykk, en til selve fødselen og en til barseltiden på sykehuset etterpå.


Juks med epidural!

Mine tanker og meninger om epidural! Selv ønsker jeg ikke å bruke denne formen for smertelindring, men jeg er likevel åpen for det dersom det skulle vise seg at jeg ikke klarer meg uten.


Henvist til sykehuset to ganger!

Etter jordmorkontrollen i starten av januar ble jeg henvist til sykehuset to ganger - en gang for å ta glukosebelastning igjen, og en gang for vekstestimering av lille. Det fortalte jeg dere om i dette innlegget!


Klikk på overskriftene for å lese innleggene. Husker du alle?

2 Kommentarer

liveterherlig93

03.02.2017 kl. 16:43
<3

Lisa Bergersen

03.02.2017 kl. 19:54
Elsker å følge med på bloggen din! Håper du får en strålende helg. Xx

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits