LinnThereseDagsland -

Enkelt og godt lunsjtips: minipizza!

  • 02.02.2017 kl. 19:59

Har dere noengang vært veldig sulten men samtidig hatt en ikke-eksisterende matlyst? Det har jeg hatt rundt lunsjtider de siste dagene, og da har denne supergode minipizzaen vært en reddende engel. Den er veldig enkel å lage og smaker himmelsk! Brødskivene blir skikkelig sprø samtidig som de er dekket av saftig ost som sammen med tomatpuréen smelter ned i hullene i brødskiven. Kan ikke beskrives - må bare prøves!

Du trenger:

ønsket antall brødskiver, samme antall ts med tomatpuré, ost (enten raspet, ferdig oppskjært eller ost du høvler opp selv), piffikrydder og litt ruccola til topping


Slik gjør du:

Smør ei teskje tomatpuré utover hver av brødskivene.

Fordel et lag med ost over tomatpuréen.

Dryss deretter et lag med piffikrydder over brødskivene, og sett dem i stekeovnen på 225 grader i 5-6 minutter til osten blir gyllen.

Når brødskivene er ferdigstekt strør du over litt ruccolasalat! Min har sett sine bedre dager, haha, men den var likevel veldig god!

Tror du dette er noe du kunne likt?

Håper det smaker!

4 Kommentarer

Ariel

02.02.2017 kl. 20:09
Nam! Ja! Det er absolutt noe jeg kunne likt! ♥

elisebr

03.02.2017 kl. 10:15
Nam! Så gode de så ut! :)

liveterherlig93

03.02.2017 kl. 10:51
nam nam:)

Emilie

03.02.2017 kl. 10:59
Så lurt og så enkelt ! må nok prøve dette, så veldig godt ut <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits