LinnThereseDagsland -

Ukens spørsmål #6

  • 29.01.2017 kl. 13:38

Gikk det fint hos jordmor på onsdag? Hadde symfysemålet stabilisert seg?

Så utrolig koselig at du husket på at jeg skulle til jordmor på onsdag, og deretter etterlyste resultatet når jeg ikke skrev noe om det! Det føles så uvirkelig å tenke på at noen av dere kjenner meg så godt og følger så godt med. Men til spørsmålet ditt; ja, det gikk faktisk veldig bra! Symfysemålet har kun økt 1,5 cm på tre uker, så det er absolutt innafor. Nå er jeg tilbake igjen i normal-feltet, og krysser fingrene for at jeg kommer til å holde meg her resten av svangerskapet.

Hjemreiseantrekk til deg selv?

Vet du hva, dette var jeg SÅ i tvil om jeg skulle pakke eller ei. Jeg ser jo mange som gjør det, men da tenker jeg det kanskje er vanligst om man bor et stykke unna sykehuset..? Selv bor jeg kun 2 minutter i bil fra sykehuset, og da ser jeg ikke helt vitsen med å ha et egen antrekk til hjemreisen. Tar nok bare på meg kosedressen med en ammesinglet under jeg! Behagelig er det også.

Når vi snakker om ting som trengs, fine amme bh-er! ) hvor er de fra ?:)

Tusen takk for det! Falt virkelig for disse selv også, etter å ha sett de på en annen blogg. De er fra glamom.com! Anbefales ettersom de er myke og gode å ha på, ikke har spiler og de koster heller ikke skjorta!

Fortell gjerne om jobbsituasjonen din under svangerskapet, har du vært mye borte? sykemeldt? har det vært tungt?

Jobbsituasjonen min er nok litt utenom det vanlige. Jeg startet nemlig svangerskapet med å få arbeidsavklaringspenger fra NAV. Dette er en ordning man får når man sliter med en eller flere utfordringer som gjør det vanskelig å søke jobb på vanlig måte som andre mennesker. For min del var det angsten som var grunnen til at jeg trengte litt ekstra hjelp med å få meg jobb.

Jeg gikk derfor inn i et såkalt «oppfølgings-tiltak» i juli (som var samme måned som jeg ble gravid), og her fikk jeg hjelp til å finne ut av hvilken retning jeg ønsket å gå, hvilke jobber som var aktuelle med tanke på angsten, gjennomgang av cv og søknad, og til slutt jobbintervju-trening.

Alt dette over her tok vel rundt et par måneder, og i månedsskifte september-oktober var jeg endelig klar for å gå ut i jobb! Jeg var så heldig å få jobb via kommunen i Sagatun Barnehage, og her jobbet jeg 100 % i noen måneder. Mot slutten av november fikk jeg plutselig veldig vondt i bekkenet, og dette gjorde at jeg ble sykemeldt i 2 uker, før jeg gikk tilbake i 50 % jobb i én måned til.

Rett før jul var nemlig bekkenet mitt blitt såpass ille at jeg ikke fungerte skikkelig i en barnehage hvor man er mye opp og ned fra gulvet, sitte på rumpa i sandkassen, turgåing og så videre. Prøveperioden min i barnehagen ble derfor avsluttet, men med avtale om at jeg har fast jobb å komme tilbake til når jeg er ferdig med mammapermisjonen i august 2018! 

tjener du penger på bloggen? :)

Ja, jeg tjener litt penger på bloggen, noe jeg synes er utrolig moro ettersom jeg først og fremst ser på det som en skikkelig kjekk hobby! Nå er det likevel ikke så mye at jeg kan leve av det (enda, hehe). Men om jeg en dag kan leve av bloggen hadde det virkelig vært drømmejobben!


Noe du lurer på til neste ukes spørsmål?

4 Kommentarer

liveterherlig93

29.01.2017 kl. 13:40
<3

Pernille

29.01.2017 kl. 14:08
Mange fine svar, og flotte spørsmål du fikk inn :)

Pernille

29.01.2017 kl. 14:13
Lurte forresten på en ting. Siden du jobber i barnehage (gjør det også selv), har du hatt noen samlingsstunder med barna? Jeg har begynt å ha det en gang i blant, for å trene litt og komme meg videre når jeg om ikke så lenge skal ta fagprøven. Jeg pleier å få noen dagers varsel på når jeg skal lede en samling, og jeg syns mine kollegaer er så utrolig flinke til å gjennomføre en samlingsstund. Men når jeg da skal være den som leder så går jeg langt inn i tankeboksen for å gnage meg frem til å finne ut hva jeg skal gjøre. Har du noen forslag til å ha en enkel samlingsstund med barna? De jeg jobber meg er skolestartere.

Hege Kristin

29.01.2017 kl. 16:53
fine svar! :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits