LinnThereseDagsland -

Vil du bo i huset vårt?

  • 28.01.2017 kl. 20:08

Det tok litt lenger tid enn planlagt, men når resultatet ble så bra som det har blitt nå gjør det absolutt ingenting. Min supersnille familie har stått på som bare det de siste månedene for å hjelpe oss å pusse opp leiligheten i huset vårt, og nå er den altså endelig klar for utleie! Vi har en kjempe spennende tid i vente, og gleder oss til noen hyggelige mennesker skal flytte inn i huset vårt ganske snart.

Store deler av leiligheten er pusset opp. Blant annet er tapeten i stuen og kjøkkenet byttet ut, hele det gamle kjøkkenet er revet og splitter nytt kjøkken er kommet opp, baderomsmøblene, dusjen og toalettsetet er helt nytt. I tillegg er vegger og gulv i det disponible rommet (har ikke bilder av dette, men interesserte får se det på visningen) byttet ut. Karmer og dører er nymalte, og mye, mye mer. En flott leilighet der mesteparten av den er helt ny, med andre ord!

Er du, eller kjenner du noen som kan være interessert i å leie leiligheten? Den er på 60 kvadratmeter, har åpen stue- og kjøkkenløsning, et bad, et soverom, eget vaskerom og et disponibelt rom. Leiligheten ligger i kjelleren i huset vårt, og befinner seg med andre ord veldig sentralt i Haugesund. Delvis møblert med det aller meste av møbler og hvitevarer - alt som vises på bildene er inkludert. 

Ta gjerne kontakt med meg på facebook eller her på bloggen om du har noen spørsmål eller er interessert i å komme på visning! 

Leien er på 6500,- i måneden, der tv og internett er inkludert, men strøm kommer utenom.

Kjenner du noen som kunne vært interessert? Del gjerne innlegget på facebook!

2 Kommentarer

liveterherlig93

28.01.2017 kl. 20:19
herlig:)

makeupbyalexandra

28.01.2017 kl. 22:53
Så utrolig fint det ble :) <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits