LinnThereseDagsland -

Få full kontroll over livet!

  • 27.01.2017 kl. 21:36

En personlig almanakk må være noe av det mest geniale som finnes. Jeg har hatt en slik flere ganger tidligere, og gav faktisk en til mamma i julegave hvert år en periode. Å ha ett sted man kan notere alle avtaler og andre viktige ting er nemlig gull verdt i forhold til å ha ti tusen post-it lapper rundt omkring, i tillegg til notater på telefonen, en avtale bak på et ark som du ikke husker hvor du la og så videre.

Spesielt praktisk kommer det til å være for meg fremover, nå som gravidhjernen min har tredd inn for fullt, og ammetåken tar over etter det igjen.

Her skriver jeg opp både møter, avtaler, treningstimer, forfallsdato på regninger og planlegger blogginnlegg for hele uken. Dette gjør med et at livet mitt blir mye mer strukturert, og jeg slipper å gå rundt og være redd for at jeg har glemt noe viktig - som jeg føler jeg har gjort de siste månedene.

Det kuleste av alt må likevel være at om du bestiller almanakken på personligalmanakk.com har du ikke bare mulighet til å velge størrelse på almanakken din, men også hvilke bilder du skal ha på forsiden og baksiden, hvilken beskjed det skal stå når du åpner den, du kan legge inn personlige fødselsdatoer som blir trykket i selve boken og en hel haug med andre alternativer.

Du kan også velge å legge ved både penner og klistremerker til en god pris når du bestiller, noe som vil gjøre almanakken enda koseligere og mer personlig. Jeg har allerede skriblet ned en hel haug med avtaler og gjøremål, og gleder meg til å bruke den flittig fremover, og virkelig få full kontroll over livet mitt.

Om du vil gjøre det samme kan du bestille din egen personlige almanakk her!

2 Kommentarer

Cathrine

27.01.2017 kl. 22:36
Veldig praktisk :) jeg har desverre en lei tendens til å glemme selv om jeg har skrevet opp ting.

liveterherlig93

28.01.2017 kl. 10:03
har en sånn ja:)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits