LinnThereseDagsland -

Et veldig godt tilbud!

  • 27.01.2017 kl. 15:14

I dag har jeg en veldig god dag, og vil derfor bruke det gode humøret mitt til å gi dere et skikkelig godt tilbud! Som dere sikkert har fått med dere har jeg fått skikkelig sy-dilla, og dette førte til at jeg begynte å sy babynest på bestilling. Siden jeg startet med dette har jeg fått veldig mange bestillinger, og kun fått gode tilbakemeldinger - noe så utrolig koselig.

I går sydde jeg faktisk et nydelig babynest i brunt med hvite stjerner, og det er så moro at dere kommer med ønsker til stoff selv også. Dette gjør det bare enda morsommere for meg å sy! Derfor har jeg lyst til å gi dere et veldig godt tilbud; og det går ut på at om du bestiller babynest i kveld (før klokken 00.00) så får du to gulpeputer med på kjøpet.

To gulpeputer helt gratis om du bestiller et babynest i løpet av dagen, altså.

Disse gulpeputene er helt geniale å ha oppi babynestet, for på den måten slipper du å måtte vaske hele nestet om lille skulle gulpe oppi det. Da tar man bare ut gulpeputen og vasker den! Når du i tillegg for to stykker har du også en å ha oppi nestet samtidig som du vasker det andre.

Om du ønsker å bestille kan du enten skrive det i kommentarfeltet her, så tar jeg kontakt med deg på mail. Eller så kan du sende meg en melding inne på facebooksiden min som du finner her.

Prisen for et babynest er 700,- (og bestiller du i dag får du altså to gulpeputer gratis).

Vil du ha babynest?

6 Kommentarer

liveterherlig93

27.01.2017 kl. 15:26
fin den var:)

Iselin Renée

27.01.2017 kl. 15:40
Sånne er så fine :)

Jofrid

27.01.2017 kl. 16:08
Veldig fine. Kjøpte av noen på fb og betalte 5-600 med frakt :) veldig fornøyd for kjøpte et med stjerner som kan brukes til begge kjønn

Victoria Larsen

27.01.2017 kl. 17:00
Åh, kjempe fine! En gang jeg får barn, så skal nok jeg ha slike :)

Caroline Høyland Torkelsen

27.01.2017 kl. 17:16
Veldig godt tilbud du har! :D Synd jeg ikke vett kjønn enda ellers skulle jeg ha bestilt! :D Men blir nok en bestilling senere en gang! :D

Anja's Verden

28.01.2017 kl. 09:54
Åh.. de var kjempe fine!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits