LinnThereseDagsland -

Favoritter til barnerommet!

  • 22.01.2017 kl. 19:20

Jeg er inne i ei skikkelig koselig boble der jeg tenker på barnerommet til Dennis så og si hele tiden. Jeg innreder det på ti tusen forskjellige måter i hodet mitt, og ser for meg alle mulige løsninger. Rommet er jo ikke så stort, så man må liksom være litt kreativ for å få det til å se bra ut. I løpet av den siste uken har jeg satt ammestolen som sto der inne ut i stuen, og heller byttet den ut med ei stor hylle med plass til masse oppbevaring. Synes resultatet ble kjempe bra, og nå mangler jeg bare noen kurver før jeg viser dere hvordan det ble!

bord og krakker her // sengehimmel her // elefantteppe her // lekekasse her // vimpel her

Men selv om jeg ble fornøyd med den løsningen er det likevel mye jeg vil gjøre, og jeg elsker å drømme meg bort i ulike løsninger, møbler og dekorasjoner. I kveld har jeg derfor brukt litt tid til å bla meg gjennom lekmer sine produkter til barnerommet, og jeg fant sååå masse fint. Faktisk så mye at jeg bare er nødt til å dele favorittene med dere.

hengekøye her // oppbevaringskasser her // sky-hylle her // lag din egen banner her // gipsavstøpning her // sau-nattlampe her // sky-nattlampe her

Det beste av alt må likevel være at det er opptil 70 % rabatt på lekmer nå, og stort sett alle produktene over her er derfor på salg. De beste kuppene tror jeg må være bordet og krakkene nesten øverst, leketeltet og babydan 3 i 1. 

babydan 3 i 1 her // kleshengere her // elefant-uro her // kanin-babypakke her // leketelt her

Fortell meg gjerne hvilke produkter du likte best!

// innlegget inneholder adlinks

4 Kommentarer

liveterherlig93

22.01.2017 kl. 19:34
masse fint:)

Maria Jansen

22.01.2017 kl. 19:59
Så mye fint! Likte egentlig alt veldig godt :)

Victoria Larsen

22.01.2017 kl. 20:28
Åh, kjempe fine favoritter! Veldig fin smak du har :)

Elisa

23.01.2017 kl. 21:35
Älskar denna blogg!!

Så fin inredning det där!!😍

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits