LinnThereseDagsland -

Utstyrsguide: drømmevognen min!

  • 18.01.2017 kl. 14:40

Jeg sa det første gang jeg viste dere vognen min, men jeg sier det gjerne igjen og igjen og igjen. Dette er den aller fineste vognen jeg har sett i hele mitt liv, og den dagen jeg tar den første trilleturen med lille Dennis liggende oppi kommer til å være en av de stolteste dagene jeg noensinne vil oppleve.

Vognen heter Emmaljunga Mondial Duo Combi - i fargen white leatherette - med classic chrome understell.

Den har stått i stuen vår i et par uker allerede, men det er først nå jeg har fått alt av ekstraustyr, og hele vognen er klar til bruk. Jeg har derfor endelig tatt den med meg ut og knipset ti tusen vakre bilder! Nå skal dere få en liten gjennomgang av hvorfor jeg synes akkurat denne vognen er den beste - bortsett fra at den ser bra ut selvsagt.


- Myggnetting og solskjerming -

I skyggen finnes det integrert myggnetting og solskjerming som enkelt dras ut ved å åpne en skjult glidelås slik du ser på bildet over her. Da kan man velge å ta ut enten myggnettingen, solskjermingen, eller begge deler! Perfekt på fuktige, varme sommerdager med mye insekter eller om solen står lavt på himmelen og skinner rett inn i ansiktet til lille.


- Stellevesken -

Stellevesken var den siste av ekstra ustyret som kom, og den fikk jeg faktisk ikke før i går. Jeg har gledet meg en hel haug til å motta den, og nå som den endelig er min svever jeg lykkelig på ei rosa sky! Denne skal faktisk deler av fødebagen pakkes i. Den rommer ekstremt masse, og alt som hører til selve fødselen skal vi ha oppi denne. Også pakker vi med en egen bag til barseltiden på sykehuset. 

Det aller siste jeg mangler er noen kroker jeg skal feste på håndtaket til vognen, som stellevesken skal henge fra. Disse er bestilt og dukker nok opp i posten hvert øyeblikk!


- Vognpose og understell -

Denne deilige saueskinnsposen passer perfekt oppi vognen, og kommer til å holde lille varm på kalde vinterdager og ha en kjølende effekt på varme sommerdager. Helt perfekt året rundt med andre ord! Det beste av alt må likevel være at jeg selv brukte denne som baby, og det gjør bare det hele enda mer spesielt.

Over vognposen har jeg forresten lagt ei vogndyne og så et vognteppe! Eneste som mangler nå er vognpynt.

Skiltet har som dere sikkert ser også kommet opp! Ellers falt valget på classic chrome understell. Jeg var lenge i tvil om hvilket understell jeg skulle velge, men etter timesvis med søking på internett og prøving i butikken bestemte jeg meg for at det er dette understellet som passer best til vårt bruk.


- Sportsdelen -

Bagen til emmaljungavogner er kjent for å være store og romslige, og Dennis kan derfor bruke den lenge før vi bytter over til sportsdelen. Faktisk så lenge at vi kan bytte over når han selv ønsker å sitte og se mer, og ikke bare fordi den blir for liten som mange andre må.

Ellers klikkes denne sportsdelen enkelt på vognen ved hjelp av to små klikk! Genialt. Det følger også med fottrekk til sportsdelen også, noe som gjør at vi som sannsynligvis kommer til å bytte til sportsdelen om vinteren slipper å ha et barn som må pakkes på med 10 lag klær for å ikke fryse. Under fottrekket er det nemlig god plass til både barn og vognpose - i tillegg til at dette trekket er vindtett!

Når det kommer til valg av farge har jeg sagt det før også, men hvit vogn er ingen problem så lenge materialet er av skinn! Da kan skitten enkelt tørkes av med en klut uten at man må gnikke eller at det setter seg skikkelig fast. Veldig praktisk og super fint!

Hva synes du om vognen?

11 Kommentarer

Victoria Larsen

18.01.2017 kl. 14:48
Så utrolig fin vogn! :)

liveterherlig93

18.01.2017 kl. 14:49
fin ja:)

18.01.2017 kl. 15:01
Fargen heter white leatherette :) Vanilla leatherette er vaniljefarget:

http://www.mamma-mia.no/image/barnevogn/emmaljunga/-mondial-duo/31970-2017-mondial-vanilla-leatherette.jpg?width=800&lb=true

18.01.2017 kl. 15:04
Glemte forresten å si at når du bruker sportsdel så må du ta ut trekket som er skjult i en glidlås nederst på kalesjen! Da ser det mye bedre ut :)

18.01.2017 kl. 15:30
Fin, sponset?

Linn Therese Dagsland

18.01.2017 kl. 15:37
Anonym: Nei, så absolutt ikke! Får ikke ei eneste krone for å skrive om den til dere heller. Det er rett og slett bare en god og varm anbefaling fra meg til dere!<3

Christine

18.01.2017 kl. 18:46
Vi har kjøpt akkurat lik og vi elsker den! Kan ikke vente til å trille rundt på lille frøkna vår i den <3

Martine Ellefsen

18.01.2017 kl. 21:47
Kjempe fin vogn! :D

Cathrine Flåtten

18.01.2017 kl. 21:52
veldig veldig fin ! men hvit? tror ikke jeg hadde taklet det selv, haha.. inn-ut av bil, ut i regn etc... jeg hadde fått spaaader av hvit vogn.

Ida

20.01.2017 kl. 10:01
Synes den er litt harry, dessverre.. Typisk ung-mamma-vogn.. Tror jeg synes den er harry fordi den er i hvitt "skinn".. Men det er bare min smak. Synes uansett du skal være stolt av vognen :-)

Ayla

20.01.2017 kl. 23:49
Har den samme i grå og hvit♡♡♡

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits