LinnThereseDagsland -

To geniale oppfinnelser!

  • 23.01.2017 kl. 16:52

Ettersom jeg vet mange av dere enten er gravide eller har barn selv tenkte jeg at et aldri så lite mandagstips kunne være midt i blinken. Jeg har nemlig mottatt to produkter jeg har veldig lyst til å skryte litt av til dere. Den første her ser kanskje ut som en supermyk og god kosebamse ved første øyekast? Vel, det stemmer det, men den er også så mye mer.

Dette kosedyret lager nemlig lyder som er like dem babyen husker fra tiden han lå inne i magen. På den måten sover han trygt og godt, og om ingenting annet skulle fungere på intens gråting vil kanskje disse kjente og kjære lydene klare å roe ham ned?

- kosedyret kan kjøpes her -

Jeg synes dette er en helt genial ting å lage, og var faktisk ikke klar over at det fantes. Disse kosedyrene har hele seks ulike lyder, og du kan derfor teste dem ut og se hvilke som roer din lille aller best. For å få kosebamsen til å lage lyd trenger du bare riste på den et par ganger, også slår den seg automatisk av når babyen har sovnet. Skulle babyen begynne å gråte vil den skru seg på igjen i 10 minutter før den slår seg av igjen. Noe så fantastisk!


Produkt nummer to er denne vakre vippestolen her. Like fin som et pyntemøbel som den er praktisk! Chicco Hoopla Vippestol er en vippestol med mange ulike bruksområder. Den kan selvsagt brukes som en helt vanlig vippestol, og har ergonomisk boosterpute og nakke/hodestøtte slik at babyen sitter trygt på plass i stolen. Om man ønsker kan man også bruke den som en stol, da er det bare til å vippe opp føttene i fremkant (noe jeg selvsagt glemte å gjøre da jeg tok bildene).

- vippestolen kan kjøpes her -

Vippestolen kan også legges sammen, og blir da helt flat. I tillegg til at det følger med en bærestropp. På den måten er denne helt super å ha med seg på reise. Den tar liten plass i tillegg til at den både underholder barnet, kan brukes som stol, men også som seng (da ryggen kan legges helt flat). Lekebøylen med de morsomme dyrene følger forresten også med!

Jeg gleder meg så til å se lille Dennis ligge å kose seg og leke i denne! I mellomtiden skal den få stå å pynte stuen.

Som et lite tips nå til slutt er begge disse produktene på - 30 % akkurat nå! Det tilsier en rabatt på 400,- på vippestolen og 110,- på kosebamsen.

Hva synes du om produktene?

// kosedyret og vippestolen er sponset av mimmis

9 Kommentarer

Jofrid

23.01.2017 kl. 17:02
Måtte bare bestilla den bamsen til nestemann eventuelt så får celine og prøvd ann før babyen komme 😍 me har ein aen vippestol som synge og gynge som har vært gull verdt me magavondt og som avlastning for mor siden eg slite me rygg å sånn :/

liveterherlig93

23.01.2017 kl. 17:19
fine ting:)

Maria Jansen

23.01.2017 kl. 18:48
Så fin vippestol og bamse! Veldig smart at den lager lyder som babyen husker fra magen!

Ønsker deg en fin kveld <3

Sanne

23.01.2017 kl. 19:02
så fine ting <3

Cecilie

23.01.2017 kl. 20:38
Fine produkter :-)

23.01.2017 kl. 20:48
tjener du penger på bloggen? :)

Hanne Lovise Johnsen

24.01.2017 kl. 11:42
å for en søt bamse!

alexandra

24.01.2017 kl. 13:36
wow så fine ting!! heldig du er som får så mye fint<3

27.01.2017 kl. 22:26
Hei! Du må plassere "sponset"-merkingen øverst og tydelig i innlegget ditt

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits