LinnThereseDagsland -

Ukens spørsmål #5

  • 22.01.2017 kl. 17:14

Hva er dine tanker rundt kjønnsnøytral oppdragelse? Kommer du til å la gutten din leke med dukker og sminke?:)

Jeg synes alle barn, inkludert Dennis, skal få velge dette helt selv. Jeg kommer ikke til å kjøpe dukker og sminke til han fordi jeg vil det, men om dette er noe han selv sier han ønsker seg skal han selvsagt få det!

Er det ikke mulig og ta jevne blodsukker målinger? Slik som de med diabetes gjør. Siden du sliter med kvalmen og egentlig ikke klarer å faste for så å prøve holde gugga nede.

Det skulle jeg virkelig ønske, men det virker ikke ut som det går an dessverre. Alle må igjennom denne testen for å finne ut om de har diabetes eller ikke, både de gravide og de som har vanlig diabetes, også kan de ta blodsukkermålinger i ettertid for å se hva blodsukkeret ligger på. Heldigvis fikk jeg det til på andre forsøk, og resultatet var negativt - pjuh!

Har du kontrakt med nettavisen eller side2 med tanke på at du har så mange lesere?

Nei, det har jeg ikke! Alt som legges ut her og hele denne bloggen drives kun av meg. Litt stolt over det må jeg innrømme, ettersom jeg ser så mange andre bloggere ansetter både managere, mailansvarlige, fotografer, rettskrivere og det ene og det andre.

Hvordan har du fått så mange lesere? Misunner deg!! Har du noen tips? :)

Mitt beste tips er egentlig å blogge for din egen del. Ikke blogg for å tjene penger eller for å bli kjent. Du må blogge fordi du liker det, og skrive om det du interesserer deg for. Når du gjør det går det meste av seg selv egentlig, og da gjelder det bare å ikke gi opp. Selv har jeg blogget stort sett hver eneste dag i fire år, og har ingen planer om å gi meg med det første. Tålmodighet er nøkkelen til det meste.

Har du sluttet med å oppdatere magen på video?

Dette er aldri noe jeg har begynt med eller hatt som en fast greie. Jeg har delt slike videoer to ganger før fordi dere har bedt om det, og det kan godt hende det kommer en tredje gang også, men det er ikke noe jeg gjør fast en gang i uken for eksempel.

Hva må en søke på for å få opp marsgruppen du snakker om?:)

Den er dessverre hemmelig, så det går ikke an å søke den opp. Det du derimot kan gjøre om du har termin i mars og ønsker å være medlem av gruppen er å sende meg en melding på facebook, så legger jeg deg til!

Fin vogn, sponset?

Nei, så absolutt ikke! Får ikke ei eneste krone for å skrive om den til dere heller. Det er rett og slett bare en god og varm anbefaling fra meg til dere fordi jeg liker den så godt.

Jeg har lest bloggen din siden før du ble gravid. Jeg har også kommentert tidligere men brukt mitt ekte navn og link til bloggen min. Men siden jeg fikk positiv test I DAG velger jeg å være anonym nå. Jeg har i perioder vært uten nett og derfor ikke fått lest bloggen din hver dag, så det er mulig du har skrevet dette før, men kunne du lagd ett innlegg der du skriver om dine første gravid-symptomer? :)

For en fantastisk flott kommentar, og gratulerer så masse med graviditeten din! Håper du oppdaterer meg på hvordan det går med deg underveis, og så gleder jeg meg til å finne ut hvem du er slik at jeg kan følge bloggen din også. Når det kommer til spørsmålet ditt så har jeg faktisk ikke skrevet et slikt innlegg tidligere (selv om jeg trodde jeg hadde det). Så takk for tips! Jeg skrev et innlegg om dette til deg tidligere i dag, og det kan du lese her hvis du ikke allerede har gjort det.

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

2 Kommentarer

Victoria Larsen

22.01.2017 kl. 17:36
Kjempe fine bilder! Liker godt slike innlegg, veldig fine svar :)

Cathrine Flåtten

23.01.2017 kl. 19:40
Fint innlegg :) !

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits