LinnThereseDagsland -

En natt på sykehuset!

  • 12.01.2017 kl. 12:49

De siste to dagene har formen min vært helt «bånn i bøtta». Helt siden glukosebelastningen faktisk! Halsen har vært supersår, noe som har ført til at jeg har hostet meg til både spy, magesyre og en hel haug med slim. Matlysten har vært ikke-eksisterende. Kroppen har vært skikkelig vond og jeg har nesten ikke gjort annet enn å halvsove på sofaen. Hodepine hadde jeg også!

Alt dette samtidig førte til at jeg sto på badet i natt og gråt på samme tid som jeg kastet opp for hundrede gang den dagen. Blæren klarte ikke å holde tett når alle brekningene kom - jeg tisset derfor på meg samtidig. Søvn var det umulig å få noe av - så jeg ringte Christopher, utmattet og drittlei.

Jeg spurte han om vi kunne ringe føden og høre om de hadde noen tips, noe de kunne gjøre, eller i det minste bare sjekke hvordan Dennis hadde det med tanke på at jeg hadde hostet hele dagen, nesten ikke spist og i tillegg hadde hodepine. Han var enig, så vi ringte! Fikk beskjed om å komme inn for å sjekke blodtrykket - men hvis det var bra var det dessverre ikke noe mer å gjøre.

Vi kom til sykehuset og etter en urinprøve målte de blodtrykket mitt. Fikk beskjed om at undertrykket var litt høyt, så de ville ta noen prøver til. Først ultralyd for å sjekke at alt var bra med lille og sjekke størrelsen hans, og deretter en CTG-sparketest.

Ultralyden viste at han er akkurat litt under gjennomsnittet i størrelse, - 1 % for å være nøyaktig. Ellers viste ultralyden at alt var bra! Heldigvis. Til slutt var det tid for CTG. Da fikk jeg to belter rundt magen som skulle registrere babyens hjertelyd og sammentrekninger i livmoren. I tillegg fikk jeg en knapp i den ene hånden som jeg skulle trykke på når jeg kjente bevegelse, og blodtrykksmåler rundt andre armen for å måle blodtrykket underveis.

Blodtrykket hadde synket igjen, og CTG-en viste normale resultater. Vi fikk derfor dra hjem igjen, og det var dessverre ikke noe mer de kunne gjøre med verken spyingen eller hostingen.

Noe må likevel ha skjedd, for i natt våknet jeg kun to ganger og sov ellers gjennom hele natten uten ubehag. I dag har jeg kun vondt i halsen, alle andre symptomer er sporløst forsvunnet! Jeg jubler, og kjenner at jeg er supertakknemlig for at det endelig er over (bank i bordet!). Så nå blir det mye mer positivitet på bloggen fremover altså!

9 Kommentarer

liveterherlig93

12.01.2017 kl. 12:55
så bra at alt gikk bra <3

Natasha

12.01.2017 kl. 13:01
Vett hcordan det er, har tilbragt hele dagen selv på føden grunnet oppkast, svimmel og kaldsvette pga, blodtrykksfall og lite liv, heldigvis en god følelse når alt viser seg å være bra :)

Victoria Larsen

12.01.2017 kl. 13:05
Huff, det høres ikke noe godt ut.. Håper det blir bedre for deg <3 varme tanker!

veronica Rona Thomassen

12.01.2017 kl. 13:45
Hjalp nok megamasse på å få visshet om.at alt er bra med mini, å bekymre seg bevisst eller ubevisst gjør ingenting bedre. Krysser fingrene for at dere alle tre bare kan surfe inn de siste ukene til fødsel, fine i formen, blide og fornøyde.

idakverkild

12.01.2017 kl. 13:49
Huff, sender deg varme tanker! :-) Et svangerskap skal vel ikke bare vær en dans på roser. Likevel blir jeg sååå babysyk når jeg leser slike innlegg <3

irenglede

12.01.2017 kl. 14:25
Usjda. Ugreit ha det på den måten. Fint at det ser ut til å gå bedre med deg og den lille. Beste ønsker. Ha en fin torsdag (i hvert fall finere enn tirsdag og onsdag). ;D

May-Celin Nybak

12.01.2017 kl. 15:42
Uff, det er ikke noe godt å være i dårlig form som gravid. Ikke når man ikke er gravid heller da for den sakt skyld, hehe. Så bra at det går bedre.

Minstemannen min er 7 måneder, jeg kastet opp konstant i to måneder. Jeg føler virkelig med deg :) <3

12.01.2017 kl. 17:38
Off da.. godt at alt var fint med deg og lille, og at dere fikk dra hjem :)

Oda

12.01.2017 kl. 21:58
God bedring :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits