LinnThereseDagsland -

Kun 6 måneder mellom bildene!

  • 10.01.2017 kl. 22:57

Tenk at dette er mulig! Det er kun litt over et halvt år mellom disse bildene. De til venstre er tatt 1.juni 2016, og de til høyre tok jeg på mandag. Jeg synes det er så fascinerende at kroppen kan forandre seg så mye på så liten tid. Ellers må jeg innrømme at det er litt trist at det tar mye lenger tid å få til forandringer andre veien - men en ting skal jeg love dere (og meg selv), og det er at jeg aldri skal gi opp.

På bildene til venstre var jeg superfokusert på å stille i fitness, mens jeg på bildene til høyre venter mitt første barn og snart skal bli mamma. Hadde du vist meg disse bildene for et halvt år siden hadde jeg bare ledd av det. Jeg hadde aldri trodd det var mulig, og jeg må innrømme at jeg ble veldig sjokkert og måtte stirre på bildene ganske lenge når jeg satte dem sammen tidligere i dag også.

Helt til slutt må jeg innrømme at det er litt trist å se på bildene også, for jeg kommer aldri til å se ut slik jeg gjør på bildene til venstre her. Kan godt hende jeg klarer å få like stram kropp igjen, men den kommer uansett alltid til å ha strekkmerker - strekkmerker etter graviditeten. Noe jeg skal være så ærlig å si at jeg sliter litt med å godta. Menmen, ikke så mye å gjøre med det nå - verdens vakreste skatt kommer snart til verden, og etter det blir det fitnessfokus igjen! Gleder meg.

Hadde du trodd det var mulig å forandre kroppen så mye på et halvt år?

10 Kommentarer

Victoria Larsen

10.01.2017 kl. 23:05
Jeg syntes du er flott uansett, virkelig. Det å ha en baby i magen, er noe og være så sykt stolt av. Blir spennende når den lille kommer. Masse lykke til videre og jeg håper det går fint med dere :) <3

Madelaine

10.01.2017 kl. 23:12
kjempe fin <3

Katarina Isabell Alexandra

10.01.2017 kl. 23:23
Du er nydelig både før og nå♡♡♡

liveterherlig93

11.01.2017 kl. 09:48
fine magen <3

Iselin Renée

11.01.2017 kl. 13:03
Så fin mage :)
så spennende tid du har foran deg nå :-)

Oddbjørg

11.01.2017 kl. 20:15
Sykt!!

Følg gjerne med på bloggen min framover, har akkurat startet!:D

lillefrupettersen

11.01.2017 kl. 20:24
Syntes både før og etter bildene er like fine :-)

Lizbeth Osnes

18.01.2017 kl. 20:08
Du er så nydelig <3 Det er virkelig helt magisk å følge med på kroppens utvikling gjennom en graviditet <3

denutroligereisen89

18.01.2017 kl. 20:15
For det første så ser du flott ut på begge bildene. Faktisk så synes jeg at du gløder nå som du er gravid og du oser lykke og sunnhet. :) Det med strekkmerker kjenner jeg meg godt igjen i. Jeg ble veldig lei meg når jeg fikk strekkmerker i mitt første svangerskap. Det tok lang tid før jeg godtok de. Med tiden ble de bleke og mindre synlige og når gutten min ble født fikk jeg lite tid til å tenke og bry meg om de. Og etterhvert tenkte jeg at de er kommet for å bli, lite å gjøre med det. Når jeg gikk gravid med andremann, var det annerledes og jeg brydde meg minimalt om strekkmerker! Skal sies at jeg har smurt meg med fete, gode kremer i begge svangerskap for å forebygge strekkmerker, men fikk noen alikevel. Når du møter mageboeren din så vil strekkmerkene blekne, både i teorien og praksis. :) Lykke til med siste del av svangerskapet!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits